onsdag 16 augusti 2017

Rör rör

Rör är ihåliga långsmala föremål som oftast har cirkulära tvärsnitt och relativt tunna väggar. Rör är ofta avsedda att leda vätska eller gas och är, enligt dagens språkbruk, styva, till skillnad från slangar som är böjliga. Rinkaby Rör har ett enormt sortiment av kvalitativa rör och rördelar för alla tänkbara applikationer inom VVS. Rinkaby Rör säljer VVS, Uponor Combipex Rör -i- rör för kallvatten-, varmvatten- och värmeledningsinstallationer.


Med skyddsrör tillverkat av polyeten (PE).

Max tryck 1Mpa, Klarar QE samt FPL-PX kopplingar. Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalite och välkända fabrikat. Vi erbjuder ett brett sortiment inom vvs såsom rör och pumpar.


Välkomna till Albertssons Rörfirma. Vi utför alla i vvs-branschen tänkbara installationer. Din VVS butik erbjuder PEX- rör och -kopplingar.


Besök gärna vår nätbutik för att se samtliga produkter ur vårt sortiment.

Välj varuhus, Bollnäs, Borlänge, Borås, Gävle, Göteborg (Backaplan), Göteborg (Sisjön), Halmsta Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Karlskoga, Karlskrona . Vi har allt i PEX- rör och kopplingar till värme och vatten. Hittar du inte det du söker? Vår kundservice hjälper dig gärna på telefon, e-post eller chat! Vi vänder oss både till privatpersoner och företag, inget arbete är för litet eller för stort. Vi hjälper dig vid renovering av kök, badrum och installation av golvvärme, alla våra anställda är utbildade . RAUTITAN tappvattensystem med Pex- rör , rör i rör och Everloc kopplingar är säkert och enkelt att montera.


Altech PEX-A Universalrör , PN 10. Röret har en diffusionsspär vilket gör att detta rör är optimalt till både och tappvatten- och värmeanläggningar. Röret är trätt in i ett grått tomrör- Rör I Rör. Fusiotherm- rör x mm SDR 6. Högsta tillåtna kontinuerliga difttemperatur är ° Celcius och vid enstaka pikar får temperaturen gå upp till ° C. Lägsta tillåtna drifttemperatur är ° Celcius. OSTP Sweden AB är Europaledande på att tillverka höghållfasta rostfria rör av yppersta kvalitet.


Vi är effektiva och utnyttjar stålmaterialet och dess egenskaper bra, säger Jens Hanneman, Procurement Manager, OSTP Sweden AB.

De svetsade, rostfria, syrafasta och höghållfasta rören används där . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. T-koppling rör - rör - rör. Teknisk beskrivning och egenskaper Kompakt instickskoppling med säkrade hylsor och god rörförankring. Enkel, tillförlitlig och lätt och snabb att montera.


Material Förnicklad mässing. Bar (obs. Plaströrets begränsning gäller).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения