onsdag 9 augusti 2017

Keddy insats pris

Våra spiskassetter är helgjutna och designade för att passa alla typer av öppna spisar. Tillval: Dekorram, dekorgaller . Designad för att värma dig genom hela livet. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Välkommen till PriceRunner!

Subscribe to our Channel . Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Spiskassett med sidoglas. Välj mellan sidoglas på en eller två sidor. SÄNKER DINA VÄRMEKOSTNADER. De flesta öppna spisar har en verkningsgrad på . Med hjälp av en spiskassett kan den öppna spisen enkelt förvandlas till en effektiv, bekväm och säker värmekälla.


Kärt barn har många namn och denna produkt kallas också ibland spisinsats, braskassett, brasinsats eller helt enkelt insats eller kassett.

Att installera en spiskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort känslan av att ha en vacker öppen spis. Med en kassett kan du få en grund för att själv skapa din drömspis.


Samtidigt får du en effektiv tilläggsuppvärmning i huset. Keddy är byggd i de bästa materialen. En spiskassett har en låg. Christineberg förenar nostalgisk design och modern teknik. Luckan sluter tätt med gjutjärn mot gjutjärn.


Vi utför all installation från eldstad till skorsten. Du är hjärtligt välkommen till våran Butik. Se nedan på våra olika kaminer. Vi förbehåller oss för fel i informationen om våra produkter och priser.


Eventuella kostnader för frakt och tillbehör kan tillkomma. Beskrivning: Gullig lite mindre murspis som är perfekt om du inte har så mycket plats. Material: Pimpstensbetong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения