torsdag 17 augusti 2017

Oljejouren

Din leverantör av diesel, eldningsolja och smörjmedel! När de flesta oljebolag vill att du ska köra till deras tankstationer för att fylla tanken gör vi precis tvärtom - istället kommer vi till dig och levererar bränslet direkt i din tank. Du kan tanka dina fordon på hemmaplan och . Vår affärsidé är snabba leveranser till marknadsmässiga priser.


Medan oljejättarna är stora och stelbenta är vi snabba och smidiga. Vi kan lyssna på dig som kund och komma med speciallösningar som passar just dig.

Vi har kontor och butik i Kungsgården strax väster om Gävle. Vi levererar diesel, eldningsolja . Diesel, smörjmedel och kemi. Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil.


BolagsforPrivat aktiebolag. Mellansvenska Oljejouren AB, Storvik. Status: Bolaget är aktivt. Verkställande direktör: Lars.


Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Kungsgården.

Ja, registrerad för F-skatt. Partihandel med bränslen . Ansvarig Lars Söderlund år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Bolaget skall bedriva handel med petroliumprodukter, biobränslen, skogs- och trädgårdsprodukter, utföra transporter av gods, hantering av metallskrot, samt idka därmed förenlig verksamhet.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. The Company delivers diesel, fuel oil, and heating pellets with private cars and pickup trucks for emergency supplies. Den här tjänsten är producerad av Kompass. Alla telefonlinjer är upptagna för tillfället. Vänligen försök igen om en liten stund.


Vill ni skapa en lista med liknande företag? Läs mer om EasyList. Därmed var Oljejouren född. Oljejouren hade i uppdrag att utgöra expertis för skadevärdering och miljörådgivning vid olje- och kemikaliespill i svenska farvatten. Då anlitade FN IVL för att undersöka och bedöma omfattningen av de miljöskador som hade . Framtida förvaltning av Oljejouren.


Hur bör en nationell Oljejour förvaltas för att kunna göra bäst nytta: - Förvaltning av kunskapen och utveckling av ny? Vad finns det för alternativ? Funktioner i Digital Miljöatlas.

Hur bör funktionerna i Digital Miljöatlas förvaltas och utvecklas för att kunna göra bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения