fredag 18 augusti 2017

Mitsubishi luftavfuktare

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Det finns även priser från butiker och omdömen. Välkommen till PriceRunner! Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans.


Detta är en av Sveriges mest späda avfuktare , med goda egenskaper såsom . Högeffektiv luftavfuktare som kramar fukten ur luften, huset och tvätten!

Luftavfuktaren fungerar även i rum me. Sommartid är luftfuktigheten hög utomhus och därför har vi också hög. Den smala designen gör den enkel att ställa intill väggen. Avfuktare som enkelt kan flyttas runt från rum till rum i hela huset.


Du kan också torka tvätt genom att ställa in avfuktaren på torka-tvätt-funktionen. Beställ nu eller kontakta kundservice för hjälp och rådgivning. I ett hus med fukt, mögel och unken luft mår både du och huset dåligt – men med en luftavfuktare kan du effektivt förhindra dessa problem.


Vattentanken rymmer hela liter vilket gör att du inte beh. För att försäkra dig om en korrekt användning, var god läs denna instruktionsbok noggrant och spar den för framtida referens.

Innan du godkänner garantin vid köptillfället, var god se till att datum och plats för inköpet, samt övriga uppgifter, är rätt ifyllda. Tryckt på miljövänligt papper. Skyddar vår miljö och berikar. Luftfilter och sterilisering med silverjoner samt deodoriserande filter.


Intelligent tvätt-torkning. Köptes ny i höstas, ej använd! Finns att hämta i Stora Höga utanför Göteborg. Q Dry Low Temp MJ-EZ6CX Avfuktare. Vill du flytta ut din luftavfuktare från bostaden till betydligt kallare utrymmen t. Avfuktaren Q DRY LOW TEMP har en mycket stor avfuktningskapacitet vid låga temperaturer tack vare den speciella sorptionstekniken.


Därför bad vi SP att testa avfuktningskapacitet, avfuktningseffektivitet, energianvändning, hanterbarhet och ljudnivå. Har man tvättat lite tyngre plagg med kragar så . Vi ska införskaffa oss en luftavfuktare till vår källare. Rikta luftflödet till den plats där du är och Q DRY COOL AIR blåser sval luft mot dig samtidigt som maskinen avfuktar och varmluften riktas bakåt! Den kan även ställas så att varmluft blåses framåt och kalluft . Här i Skandinavien har vi bedrivit försäljning av luftavfuktare i mer än år. Försäljningen har vuxit markant de senaste åren.


Ingår i standard installation: 4m rör, avlopp, styrkabel i kanal ex elmatning till utedel. Mitsubishi electric FH-inkl standard installation.

Kampanjkod ”Winter is Coming” Få gratis Melcloud WiFi styrning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения