måndag 21 augusti 2017

Sotare huss

Vi finns för att göra din miljö bättre. Vi utför sotning, ventilationsrengöring och ovk för att förbättra luften, sänka kostnaden och ge trygghet. Logo Toggle navigation Meny. Då är Åke Huss din hjälp i nöden.


Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi var tidigare en del av Åke Huss AB, så du möter samma eldsjälar, men i nya kläder. Ren luft inomhus och säkra eldstäder är viktigt för din hälsa och trygghet. I snart år har vi på Attunda Sot och Vent haft den helhetssynen som fokus för vårt arbete. Men Uppsala kommun har enbart en upphandlad sotare , Åke Huss , och bara den senaste veckan har han tagit emot flera samtal om dagen från oroliga husägare som vill säkerställa att det är hans firma som ringt. Det har varit upp till tio samtal om dagen nu, sista veckan, säger Åke Huss till PUppland.


Status, offentliga värden, adress mm för Aktiebolaget Åke Huss. Förr gjordes bedömningen av en skorsten subjektivt av en sotare utan några garantier alls på hur skicket var. I dag utförs en besiktning med hjälp av kalibrerad utrustning som mäter exempelvis läckage för att kunna lämna klara besked till kunderna om vad som fungerar och inte, förklarar Åke Huss som .

Din sotare Linköping, Valdemarsvik och Åtvidaberg. Därför varnar man nu på sin hemsida för att anlita dessa falska sotare. Sigtuna kommun har bara en godkänd sotarfirma som har avtal med kommunen, Attunda Sot och Vent AB, och Knivsta kommun har avtal med Åke Huss AB.


LÄS MER: Falska sotare i Knivsta. Skorstensfejarmästaren Åke Huss som utför sotning för Uppsala kommuns räkning, känner också till det här företaget. För att anlita någon annan i Knivsta eller . Det är inte första gången det inträffar, men det.


Dessutom menar ägaren att de aldrig, skulle säga att de samarbetar med någon lokal sotare. Slutligen menar ägaren att de nu ska jobba. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.


PETER SOTARE , PETER SCHLEIN-ANDERSEN AB. Ventilation- och Sotningstjänst Åke Huss AB finns på adress. Blekingegatan 6 Stockholm. SKORSTENSTEAMET I SKÅNE AB.


Om du köper ett hus och är osäker på om du kan elda i den öppna spisen eller braskaminen så kontaktar du din kommun, allt finns registrerat hos dem.

När det gäller sotning av eldstäder och rökkanaler är detta kommunens ansvar och sotningen utförs vanligtvis organiserat område för område, av sotare som kommunen . Om vi har en annan ledig tid då vi finns i ditt område, och som passar dig, kostar en eventuell ombokning inget extra. Ombokning till en annan tidpunkt, då vi inte finns i ditt område, kommer bli något dyrare eftersom vi då behöver .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения