onsdag 16 augusti 2017

Kökspannor ved

Kökspanna NG, Lincar 7och Senko är en serie vattenmantlade kökspannor för centraluppvärming, varmvattenförsörjning (i kombination med ackumulatortank) och matlagning. Här säljer vi kökspannor för matlagning och uppvärmning med radiatorer. För värme och matlagning. TERFÖRSÄLJARE: Nordic Heating AB. En vattenmantlad kökspanna fyller dubbla funktioner.


Den värmer huset samtidigt som den är utmärkt att laga mat på och är vacker att se på.

Pannoprna har gjutjärnshäll, isolerande topplock och ytan är gjord av svart porslinsemalj. De isolerande sidorna gör att avståndet till övrig inredning bara behöver vara mm. Nästan alla moderna ved. Har man en dubbelpanna installerad bör man undvika vedeldning el- ler sätta in en pelletbrännare.


Generalagent för Wamsler, Europas ledande varumärke inom vedeldat. Köp vedspis, kökspanna och braskamin från Wamsler av våra återförsäljare. Vi håller på att göra i ordning ett gammal pannelat timmerhus på totalt 1kvm ( ska isloera golv och tak), vi kommer sätta in vattenradiatorer och funderar på val av panna (direktverkande el idag). Vi har bra tillgång till ved , men det finns ont om utrymme så vi har kollat på kökspannor.


Kokspanna_vattenmantlad_kokspa.

VATTENMANTLAD KÖKSPANNA Kökspanna NG och Lincar 7är en serie modeller av vattenmantlade kökspannor för centraluppvärming, varmvattenförsörjning (i kombination med ackumulatortank) och matlagning som är effektiva, prisvärda och snygga. Med Wamslers kökspannor kan du värma upp ditt hus och tappvarmvatten samtidigt som du lagar mat på den planslipade stålhällen. Kopplar du en ackumulatortank till systemet är möjligheterna många. Parcas beprövade pannor för ved och koks placeras med fördel intill en ved - eller elspis. De har smidiga mått och kan . Extunas kökspanna är en helsvetsad villapanna för uppställning i bostads- utrymme, för den som saknar pannrum eller som vill ha värmekällan i köket.


Fas 380V elpatroner kan monteras dolt eller på front. Kampanjpriser på Wamsler kökspanna-vattenmantlad vedspis. Rostret kan skakas uppifrån utan att man behöver öppna eldstadsluckan. Därmed försvinner den tidigare besvärande rökutvecklingen och risken att glöd och aska ska falla ut. Asklådan kan lätt dras ut vid tömmning – en automatisk glödfångare förhindrar att glöd eller . Vid nyinstallation av kaminer eller pannor som eldas med pellets eller ved i en befintlig byggnad är reglerna flexibla och det finns möjlighet till anpassning av kraven.


Ved som energikälla kommer oftast från trakten nära dig och det har många fördelar. Enkel panna benämner vi en panna som har en eldstad och är anpassad för ett energislag, t. Kombinationspanna är alla pannor som har en och samma eldstad där flera olika energiformer kan andvändas. Ved eldning olja och pellets.


Då kombineras samma eldstad för två eller flera . Det finns också ved - och kökspannor som har varmvattenberedning direkt i pannan och som jobbar direkt mot radiatorsystemet.

I de fallen måste pannan kompletteras med en ackumulatortank. Du kommer förutom att utnyttja solens gratisenergi att kunna elda betydligt längre och mer sällan eftersom du får ett större . Med vattenmantlade kökspannor från wamsler sprider du effektivt värme i hela huset. Köket, där kökspannan står, förses med brasvärmen. Den övriga värmen forslas i det vattenburna systemet och förser huset övriga rum med värme.


Så länge elden i kökspannan brinner så håller du ditt hus varmt och ingen el är nödvändig . Varioline Ceramic som kan fås i en uppsjö olika färger. Se även Vikings utbud med vackra kökspannor och fina prestanda. Smålandsspisen, Westbospisen eller Ankarsrum.


Väl beprövade modeller som andas tradition och estetik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения