tisdag 29 augusti 2017

Tysta fläktar pc

Hej, Jag skulle vilja ha några remommendationer på ett par tystgående och billiga och bra fläktar till datorn. Helst med neon, måste ju sätta pstämpel på. Inet Tyst Chassifläkt 120mm Svart - Inet.


Kännetecknena för el-bearing är att man lyckats försegla motorn på ett effektivt sätt och håller därför ute damm och andra partiklar som kan komma in i motorn och förkorta livslängden. Visar produkter inom kategorin Fläktar. CPU fläktar och de andra två är chassifläktar.

Det jag söker är alltså st cpufläktar, st chassifläktar som är så tysta som möjligt och så prisvärda som möjligt. En annan faktor som spelar roll är att tekniken för att bygga tysta fläktar blivit billigare, liksom priset för att bygga datorlådor som kan avleda mycket värme utan fläktar. Vi har testat sex smarta datorer som uppges hålla extra låg ljudnivå.


Det finns flera olika typer av kylare, fläktar och chassin. Men vilken typ är egentligen bäst,. BA uppfattas som dubbelt så högt.


För den som inte vill gå in på djupet om hur det här fungerar så rekommenderar vi istället att man letar efter komponenter med en så låg angiven dBA som möjligt för att hitta tysta komponenter. Fractal Design Dynamic GP-White.

Noctua är välkända för sina tysta kylfläktar men företagets har oftast fokuserat på fläktar i storlekar mellan till 1millimeter. Nu breddar den schweiziska tillverkaren utbudet med tre nya fläktar , varav två riktiga minimodeller på resp. Medan en bullrig fläkt kan ofta vara ett tecken på allvarlig hårdvara problem som kan . Tyst CPU- fläkt , Silent pc , tyst pc , knäpptyst dator, hur få bort missljud från pc , dator utan olju tysta datorfläktar, knastrande hårddiskar och väsande fläktar , quite pc , tystare pc dator än mac, ljud från hårddisken, guide till tyst dator, helt tysta datorkomponenter, passiv kylning, ljudlösa fläktar. Bytte ut fläkten som hängde med min cooler master 212.


Denna låter mindre, men kanske inte så att det är värt att köpa. Får även CPU fan error av moderkortet av någon anledning. Det verkar bara vara NEXUS som gör tysta fläktar på riktigt. Däremot finns möjligheten att reglera hastigheten på två av de fyra fläktarna direkt ifrån chassits front. Har själv satt Zalmans Fanmate-regulatorer på de andra två och allt kör på låga varv med mycket god . Håller me tysta PC - fläktar är lösningen.


Thule PR250B samt Thule PA350B). En bullrig fläkt i datorn indikerar oftast att det inte fungerar. För att fixa en bullrig fläkt , använd en droppe olja för en snabb - fix , eller byta fläkten. Det är viktigt att hålla fansen som arbetar , det finns tre datorer fläktar i datorn som körs samtidigt för att hålla systemet överhettas. Saker du behöver symaskinsolja.


Jag har haft min nya dator i snart månader och det går inte längre att uthärda det höga ljudet från datorn.

Varje gång datorn är på känns. Köp och sälj Fläktar på auktion och till fast pris på Tradera. Fynda Datorkomponenter bland massor av auktioner. Titta i kategorin PC - Tysta Datorer för att hitta din produkt - Net2World.


Alla komponenter, bla fläktar , grafikkort mm, i denna serie är noga valda från kända tillverkare för bäst resultat i prestanda och låg ljudnivå. Konfiguration bestående av komponenter från kända tillverkare . På så sätt kan du få en näst intill helt ljudlös dator. Sen kommer det bli oändligt mycket lättare OM du vill ställa datorn i ett dragskåp, för att få . Med en fläkt sätter du fart på luften och skapar bättre inomhusklimat. Särskilt på sommaren när värmen kan vara påfrestande, men även under andra årstider för att hålla igång luftflödet i hemmet.


I vårt breda utbud av friskluftsfläktar hittar du små och stora modeller. Allt från smidiga USB- fläktar och bordsfläktar till effektiva. Hårddiskarna är samma som för PC , det finns alltså sådana som är nästan tysta och sådana som låter mer.


Min PowerBook, knappt ett år gammal, är nästintill knäpptyst, och fläkten som drar igång vid tunga beräkningar är som en viskning jämfört med min GMDD. Så jag tror inte att du behöver vara det .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения