tisdag 29 augusti 2017

Infravärmare test

Solens strålar värmer oftast skönt, men i skuggan kan det vara nog så kyligt. Med en extra värmekälla kan du förlänga kvällarna på balkongen. Bäst i test är halogenvärmaren Heatlight HLW15.


Heatlight HLWfick bäst i test när Smartson testade infravärmare tack vare sin höga värmeeffekt, vattentålighet och relativt låga pris för den dyrare tekniken halogeninfra! Läs mer om Smartsons test. HLWi svart design är en quartz halogenvärmare med kortvågsstrålning, vilket innebär att den värmer ytan den träffar och .

När solen går ner blir det kallt på terrassen, ellerhur? Inte med en infravärmare! Vårt infravärmare test hjälper dig att hitta den bästa infravärmaren. Hur stor yta ska du värma upp?


Bara en balkong eller ett helt uteområde? Massor med tester på alla typer av infravärmare och ta reda på vilken infravärmare som blivit bäst i test. Frico har ett brett sortiment av infravärmare som värmer skönt även svala kvällar.


Vad är det egentligen för skillnad på de olika varianterna?

En infravärmare avger infraröd strålning som i sin tur värmer upp de ytor den träffar. Strålningen värmer inte upp luften och därför är det en perfekt uppvärmningskälla att använda . Heatlight HLWHLW1 fick bäst i test när Smartson testade infravärmare tack vare sin höga värmeeffekt och vattentålighet. HLWi vit design är en Quartz halogenvärmare med kortvågsstrålning,.


Hittills är det i standarder (t ex strålning effektivitet med elvärme) och Föreskrifter (till exempel EnEV) har inte . Det visade sig i denna studie att infraröd värme är en meningsfull representant som alternativ till konventionella värmesystem. Har man ”fel” infravärmare på terrassen en hel sommar kan sladden påverkas både av solljus, regn och fukt och sladden kan spricka, skriver Dagens Industri. Felaktig placering kan medföra brandfara. Saknar infravärmaren stickkontakt och kräver fast montering skall detta göras av en elektriker.


Elektriska artiklar märks med en IP-klass för att ange både graden av skydd mot åtkomst av strömförande delar samt . Här finns infravärmare med som en naturlig del. Med infravärme blir altanen och uterummet användbart mycket längre på säsongen och även under svala kvällar på sommaren. Vi har flera modeller av infravärmare att välja mellan och beroende på hur och var infravärmaren eller halogenvärmaren ska placeras finns olika . Jag tycker dock inte de ger. Infravärme i uterum - tips?


Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Innan solen värmer kan det vara bra att hjälpa till med en ljuslykta eller en infravärmare. Gasol, infravärme , fläkt eller en hederlig brasa.

Trots att hösten tagit ett fast grepp om trädgården går det att hålla värmen på altanen eller uteplatsen. En extra värmekälla i uterummet eller på balkongen förlänger den svenska sommaren. Nu testar vi den värmande kompisen Alf på stativ.


Dock utan lurvig päls och pålagda skratt som i den klassiska tv-serien. Glasinfravärmare, bakstycke av förzinkad stålplåt, med 300. Test av Smartson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения