torsdag 24 augusti 2017

Kamin spisbränsle

Välkommen till PriceRunner! Välj mellan Vaunis utbud av skorstensfria kaminer och hitta lösningen för just ditt hem. Kontakta oss för info om möjligheterna med en eldstad utan skorsten.


Perfekt för kalla vinterdagar! Den elektriska eldstaden imponerar med sin tidlösa, klassiska design. Vill du uppleva känslan av en värmande och levande kamin , men vill slippa röken?

Fundera på en kamin utan skorsten. Här kan du finna en riktigt snygg etanolkamin online som fyller alla dina krav och behov. En etanolkamin kan verkligen lysa upp hela rummet. Våra skorstensfria kaminer eldas med spisbränsle vilket gör . Vill du främst ha en kamin för att öka trivseln och myshetsfaktorn i hemmet är Firenze golvkamin ett mycket bra alternativ. Vi på K-rauta har flera olika kaminer att välja på till bra priser.


Etanolbaserat spisbränsle för användning inomhus i dekorationsspisar, etanolkaminer och kaminer utan veke. Det beror på typ av brännare. Generellt ger en skorstensfri kamin ett betydande värmetillskott som kan jämföras med en traditionell öppen spis som eldas med ved.

Mängden värme som utvecklas beror på brännarens effekt vilken anges av tillverkaren. Till skillnad från andra spisbränslen doftar . Camina Art City är en spritkamin. Den behöver ingen skorstensanslutning. Blir det varmt vid eldning? Ja, det blir en skön tillskottsvärme som beror på rummets storlek.


Hur mycket värme som bildas beror på typ av skorstensfri kamin och effekten i dess brännare. Jag har en liten etanolkamin som jag behöver bränsle till. Själv har jag provat Karneval och T-Gul Gel i min kamin , bortsett från att Karneval har en lite väl stark skogsdoft så är den betydligt behagligare än T-Gul som ger en kemisk doft vid förbränning. Karneval har förutom skogsdoften också något som gör att det knastras som vid riktig vedeldning. Bioetanol är ett miljövänligt, bekvämt och kostnadseffektivt spisbränsle till den typ av kaminer som kan ställas in även i stadslägenheter utan rökkanaler.


Bioetanolbaserat bränsle som är avsett att användas inom- samt utomhus i kaminer och dekorationseldar utan skorsten. Tillverkaren anger alltid vilken effekt brännaren har. Vissa spisbränslen luktar lite medan andra har en mer neutral doft. Vissa typer av förbränningskärl, som exempelvis ser ut som koppar, . I engelsk modell med riktig el utan rök.


Eldas med spisbränsle (medföljer ej). Läs om fraktavgiften under fliken .

Kaminens storlek: H cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения