fredag 11 augusti 2017

Termostat till hembrännare

Termostat till plastbrännare. Tryck på knappen och du är en brottsling! Inköp hos Essensspecialisten: 137:50.


Då och då läser man ju i tidningarna, att hembrännare flugit opp genom taket . Hej, har kollat runt och håller på med mitt första bygge.

Tänkte att montera dit ett 300w elr 500w element på denna och ställa temperaturen! Dock undrar jag, ändrar sig kokpunkten nämnvärt mycket för att denna ska vara värdelös? Jag menar att ju mindre alkohol i . Inbyggd termostat i spisplattan? Nån som vet var jag kan finna den ultimata.


Har nu en mjölkkanna där jag vill installera en elpatron på 1kW vilken skall regleras av en termostat som jag har då planerat att sätta längts uppe på själva stapeln. Denna termostat hade jag tänkt mej att jag skall kunna ställa in på grader å sedan koppla .

Vilken elpatron till en l? Apparat-mysteriet, här är lösningen! Nästan alla som funderat på hur apparaten fungerar har. För att försäkra dig om att du får finsprinten, heart eller ”body” som hembrännarna brukar säga, bör du använda smak- och luktsinne.


Du kommer få omkring liter finsprit på volymprocent. Tails är, precis som heads, något du kan spara till nästa bränning. Det är enligt svensk lag förbjudet att äga en destillationsapparat. V med 2-stegs termostat och 3-poligt överhettningsskydd. Rostfri, syrafast elslinga 50R.


Inklusive patron och kopplingsbox. Det är också en kul hobbysyssla och en utdöende konst värd att hålla vid liv. Någon som har ett schema på en enkel Bang-bang termostat eller liknande skitbillig termostat. Till din termostat skulle en Thermistor, några resistorer, några transistorer, ett relä och några kondingar säkert funka. Ska Du bygga hembrännare åt hela tjocka släkten?


Jag visste att hembränning är olaglig men inte att det kunde explodera så att huset rasar.

Det måste vara något annat han har pysslat med. Man kan titta på denna video så förstår man att det kan gå galet om termostaten på kokplattan hänger sig. Dessutom ökar vattenförbrukningen.


En termostat är en sak som reglerar vilken temperatur du får i vattnet, man ställer in på doppvärmaren vilken temperatur man vill ha och sedan håller doppvärmaren den temperaturen i vattnet. Tyvärr har så gott som alla doppvärmare grader som max inställning på termostaten. Hembrännare är ett uppfinningsrik släkte och lite av uppfinnare och ingenjörer. Alla kategorier sysslar med denna suspekta hobby. I decennier har hembränning varit en syssla med rätt så dålig klang.


En snabbreglerande platta kopplad till en ställbar termostat för 7grader gör jobbet lättare. See what people are saying and join the conversation. Naturlig hembränning har månghundraåriga traditioner i Sverige.


Men kunskapen är en lätt börda och hembränning är. OBSERVERA: värmekällan får INTE vara försedd med termostat. Då stötkokar apparaten och temperaturen i kolonntoppen går inte . Trådlös mätning av temperatur. Temperaturstyrd effektregulator som man kan justera med andra ord? Sen om man inte vill lösa det med dator, hur skulle man kunna göra då?


Med termostat på värmaren så slår det ju ifrån vid tex grader, men då går det inte att reglera! Med dimmer så går det att reglera, men inte ställa efter tempratur. Närpolisen i Timrå har haft misstankar att en person i kommunen bedrivit hembränning i sin bostad. En brännvinsapparat med termostat och sänkpump för mäskpåfyllning, samt en stor mängd mäsk togs i. För några dagar sedan gjordes tillslag mot en annan hembrännare i kommunen. Han hade byggt om en 200-liters tvättbalja på hjul.


Polisen hittade apparaten hemma hos en 24-årig man. På baljan hade ett plåtlock svetsats fast och den hade försetts med avtappningskran och termostat. I början av sommaren råkade jag ut för en traumatisk händelse.


Nu har jag hämtat mig så pass att jag känner att jag kan berätta vad jag råkade ut för. Det började med att jag skulle lyfta ut ett fat från min lagringskyl som håller ungefär grader och flytta fatet till mitt kylskåp som håller grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения