torsdag 1 juni 2017

Va projektör utbildning

För att möta utmaningarna som framtiden ställer VA-branschen inför måste man säkra tillgången till personalkompetens med relevant utbildning. Genom utbildningen får du kompetens i att kunna dimensionera och detaljprojektera . Tänk på att skicka in kopior på dina originalbetyg, utdrag från t. På en Yh- utbildning räknas en poäng som en dags studier. Fem Yh-poäng är då en veckas heltidsstudier.


Tillgången till friskt vatten är avgörande för ett långsiktigt hållbart samhälle.

Har du stor social kompetens och vill ta nästa steg i din karriär inom byggbranschen? Som produktionsledare inom bygg leder du arbetsgrupper genom byggprojektets processer från start till mål. Denna utbildning till produktionsledare inom byggbranschen passar dig som är intresserad av ledarskap och teamarbete.


Vill du jobba med spännande projekt och ny teknik? Den som finns i vår söktjänst är en YH- utbildning , vilket innebär att du kommer att få praktisera, i form av Lärande i Arbete, en tredjedel av din utbildning. På så vis kommer du att få möjlighet att praktiskt tillämpa dina teoretiska . VA - projektör i Mälardalen.


Vill du vara med i arbetet för att säkra en hel stads framtida vattenförsörjning? Då är det här utbildningen för dig!

Arbetet gör det exempelvis möjligt för alla boende i ett höghus att. Den här utbildningen vänder sig enbart till dig som redan har viss erfarenhet inom VA och vill vidareutveckla din kompetens. Du studerar till merparten på distans, kompletterat med träffar i Stockholm. Vi hoppas på ett positivt beslut från myndigheten nästa år då vi gör en ny ansökan att få starta utbildningen. Tills dess får du gärna göra en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad.


Du ska ha kompetens för att kunna arbeta med dimensionering, detaljprojektering av robusta och hållbara VA-anläggningar samt upprätta förfrågningsunderlag för VA-anläggningar med hänsyn tagen till teknik, miljö och juridik. Dricksvattnet är vårt viktigaste livsmedel och dricksvattenförsörjning är en förutsättning för att samhället ska fungera. Miljöingenjör med inriktning VA -teknik är en utbildning som ligger helt rätt i tiden. Med ett pågående generationsskifte i branschen är nyutbildade personer med VA -kunskaper hett eftertraktade på arbetsmarknaden. En utbildning inom miljö och vatten lägger också grunden för ett spännande arbete inom det . Det här är en VA- utbildning för dig som vill jobba med hållbar samhällsplanering där hänsyn tas till både hälsa och miljö.


I arbets- uppgifterna kan det även ingå att undersöka markens beskaffenhet, hitta. Orbicon är ett ledande nordiskt konsultbolag som fokuserar på rådgivning och tjänster inom klimatanpassning och stadsutveckling, miljö och natur, bygg och anläggning samt VA. Arkitekturupproret delar årligen Kasper Kalkon- priset för Sveriges fulaste nybyggnation.


Projektörer kan ha diverse olika utbildningsbakgrunder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения