onsdag 31 maj 2017

Helautomatisk pelletspanna

Helautomatisk pelletspanna för effektområde från to 1kW. SP Dual compact ved- och pelletspanna kombinerar två perfekt utformade system. Effekt från till kW.


Komplett helautomatisk pelletspanna med integrerad brännare, styrning och förråd utvecklad för att elda bränslepellets. Med inbyggd shuntautomatik.

Viessmann Vitoligno 300-P (8-kW). Det behövs en hel del arbete trots att pannan är automatisk. Kontrollera att pannan är helautomatisk. Många erbjuder automatisk sotning med tryckluft eller dyligt, men det är inte samma sak. En högkvalitativ, smart konstruerad pelletspanna som även eldar ved.


Sedan ”matas” pannan automatiskt med pellets. Det enda man behöver göra är att tömma.

Gilles pannorna har helautomatisk drift. Vilken dröm om det fungerar. Uppvärmt hus, tidigt tal, våningar, källare. Iwabo S1X, SveSol 7DL(dalatanken ) acumulatortank med solslinga.


I en helautomatisk pelletspanna från ETA sker tändning och släckning samt sotning och uraskning helt automatiskt. Vi har både kunskapen och erfarenheten att montera och installera värmepannor så att de passar in för just ditt värmebehov och dina förutsättningar. RB Grand Lux är en helautomatisk pelletspanna av mycket . Vi erbjuder smarta värmesystem för alla branscher. Oavsett om du ska köpa en mindre pelletspanna eller en stor transportabel panncentral så är du varmt välkommen till oss. Ren förbränning genom lambdasond även med varierande bränslekvalitet.


Pannan har en låg ljudnivå och ger låga utsläpp för att skydda vår miljö. Lambdastyrd förbränning ger låga utsläpp och hög verkningsgrad. IWABO Pellux 1är en automatisk pelletspanna med integrerad pelletsbrännare. Tack vare den kompakta designen, smarta styrningen med bland annat automatisk.


Eltändning, inbyggd rökgasfläkt, Ostyrning, automatisk och tyst automatisk rengörning av hela pannan allt ifrån rökkanaler till brännare med tipproster och separata asklådor.

Verkningsgraden är upp till hela vilket gör pannan mycket effektiv. Pelletsförråd med integrerad matarskruv. EG-PELLET är standardutrustad med helautomatisk pelletspanna och 1l.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения