torsdag 1 juni 2017

Markstativ

Stativ till luft-luft värmepumpar. Vi säljer bara markstativ av hög kvalitet och som vi själva använder då vi installerar luftvärmepumpar. Våra stativ passar alla förekommande märken på marknaden såsom Panasonic, Mitsubishi,.


Markstativet är enkelt att montera då instruktioner medföljer. Om du beställer luft- luftvärmepump och installation från oss och väljer att köpa till ett markstativ , monterar installatören naturligtvis luft-värmepumpens utedel på markstativet.

Du som kund ska dock förbereda ett fast och plant underlag för markstativet - exempelvis . Stabilt markstativ som passar luft-vattenvärmepumpar. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Välkommen till PriceRunner! En värmepump fästs vanligtvis på väggen med hjälp av konsoler med tillhörande vibrationsdämpare. Detta markstativ passar därför dig som vill undvika ljud från din värmepump eller för dig som redan upplever problem med ljud och vibrationer.


Justerbara i höjdle infästningen för aggregatet är justerbart i djup och längd.

Pulverlackera inkl montageskruv. Byggmax – köp billigt och bra byggmaterial inom Tillbehör värmepump. På Byggmax hittar du praktiska tillbehör till din värmepump. Ytbehandling, varmgalvaniserad. Med detta markstativ i silverlackat stål kan du placera värmepumpen 30cm upp från marken, om du inte vill placera värmepumpen på ett fast markfundament.


Kan lämpligen gjutas fast på plintar eller på betongsula eller placeras på annat fast underlag. Ska man ha ett markstativ till värmepumpens utedel? Brukar man höra stomljud om man monterar utedelen på en träfasad på bottenvåningen och sover på. Extra stark konsol som är galvaniserad och pulverlackad.


Placera din luft-luftvärmepump på ett markstativ. Stabil installation, som minskar risken för oljud. Passar nästan alla luft-luftvärmepumpar. Om man inte vill hänga pumpen på väggkonoler så är markstativ en bra lösning. Minska vibrationerna och montera värmepumpen på ett markstativ.


För dig som verkligen inte vill störas av vibrationer från luftvärmepumpens utedel rekommenderas markstativ.

Vi erbjuder st olika monteringsalternativ. Bulta fast markstativet i markplattor eller trä. Ett markstativ förebygger eventuella vibrationer.


Kom ihåg att köpa med ett markstativ till din luft-luft värmepump som är till för montage på mark. Längd: 5mm Bredd: 3mm Höjd: 3mm – kvalité, eget lager, fraktfritt och 1dagars returrätt. Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения