onsdag 4 mars 2015

Luftrenare lukt

Lider du av dålig lukt i hemmet, sommarstugan, källaren, soprumet, på den offentliga toaletten, i krypgrunden e. En luftrenare löser problemet. Här hittar du både produkter och information om hur du löser problem med dålig lukt. Röklukt som satt sig i väggar, kläder, textilier, etc.


Slipp problemen med rök nu och för alltid - vi har luftrenarna, och kunskapen, för att hjälpa dig!

Vi löser både stora och små problem. Våra kunder är stora fastighetsbolag, landsting, kommuner men också små företag och privatpersoner. Vi stoppar och förhindrar mögel och därmed mögellukt.


Vi tar bort alla lukter t ex brand- eller cigarettrök, kemiska lukter eller avfallslukter. Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner!


Funktion: Genom fotokatalys renas all inomhusluft upp till kvm.

Lukt och mögel i soprum är vanligt. Biokatalytisk luftrenare sanerar soprummet kontinuerligt. Vi tillbringar upp till procent av all tid inomhus, men den luften innehåller mängder av föroreningar. Det finns sätt att förbättra den, men en luftrenare är inte bästa lösningen. Levande ljus med flackande lågor, matlagning och långa duschar, flyktiga ämnen från byggnads- och . Kör luftrenare med hepa och kolfilter, dödar lukt på nolltid.


Ville bara ge tips på vad som fungerade. Innan jag köpte luftrenaren så sökte jag runt här men fick ingen klar bild om luftrenare fungerade bra lr inte. Oftast blev folk som hade problem med lukt rekomenderade att använda . Med en luftrenare kan du skapa en giftfri inomhusmiljö och på ett effektivt sätt få bort störande partiklar ur luften. Luftrenaren reducerar pollen, damm, djurhår, rök och är effektiva mot mögellukt och andra obehagliga lukter. Resultatet blir en mer hälsosam miljö att vistas i på dagen och du får ofta bättre nattsömn.


Jonisator som effektivt motverkar lukt i rum med en yta på upp till m². Placeras gärna högt (t.ex. i en bokhylla) för att ge bäst spridning av jonerna. Fri från rörliga delar vilket gör den helt tystgående.

Levereras med nätadapter samt V-adapter för användning i bil, husbil, husvagn eller båt. På endast ett par dagar får Vädras luftrenare bukt med mögel i källaren eller unken lukt i sommarstugan. Och luften blir naturligt frisk efteråt.


Se nedan hur du själv kan lösa problemet. Vi har lösningen på problemen. Luftrenare SELOZ-K är av sedd att monteras som en insticksenhet i ventila- tionskanaler, främst tilluft.


Det är tänkt att användas, där man har problem med lukt utifrån, som sprids genom ventilationssystemet. Ozonluftrenare - Luktsanering. Tar bort dålig lukt genom UV-rening. Ozonluftrenare används främst till mögel och lukt föroreningar i bostäder, kontor, hotell rum, klubbar, pubar, källare, bilar, båtar, brandskador och på brottsplatser (restaurerings sanering). Vår Ozon luftrenare kan ta mycket stora ytor (1-2kvm).


Det aktiva syret tränger in på djupet i porösa material och behandlar lukter i kläder, soffor, madrasser, väggar etc. VÄDRA reducerar oönskade lukter som t. IONKINI luftrenare till bilen – reducerar effektivt lukt , rök och damm m. Ordinarie pris 7kr, din deal: 2kr. Få renare och hälsosammare inomhusmiljö med en luftrenare. Renar upp till av partiklarna i luften.


Idealisk för dig med allergi. Fungerar även mot dålig lukt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения