tisdag 24 mars 2015

Kaminrör isolerade

Skorstensrör, skorsten , rökrör , rökkanal och modulskorsten. Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Isolerade modulskorstenar. Nordic Heating erbjuder marknadens mest prisvärda modulskorsten: BIOMODUL.


Vi erbjuder den dessutom till en unik lägsta pris- garanti! Läs mer om BIOMODUL i PDF-dokumenten: .

Köp kaminrör till lågt pris! Kaminrör används för att ansluta en eldstad till en skorstens stock eller som första delar innan isolerad skorsten. En skorsten ska sitta länge. Vårt rostfria skorstenssystem är utvecklat i Sverige efter Svenskt klimat och vi kan leverera skorstenar i alla lägen till alla anläggningar. I dag kan vi stolt säga att vi är proffs på att tillverka säkra skorstenssystem.


En NVI - skorsten har en unik skarv med omlottisolering, marknadens tätaste (och nästan onsynliga) skarv samt mm syrafast innerrör – det gör den till marknadens säkraste skorsten. Du kan även få den i valfri färg – varför inte en . Nu kan vi erbjuda isolerade rökrör till våra alloljekaminer! Kontakta oss för mer info!

Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat.


Här säljer vi rökrör i stål med 100mm diameter för spisar och kaminer. Kom in till våran webshop, där du hittar etanolkaminer och eldstäder som passar just dig samt grindar och räcke, allt med hög kvalité och till ett riktigt bra pris. Oisolerad och halvisolerad skorsten får bara finnas i det utrymme som eldstaden finns i. Demmpa: jag antar att även fristående kaminrör är isolerade i någon form men de blir ändå varma på övervåningen i de hus jag refererar till. Det är ju en ganska vanlig syn i . BAUHAUS erbjuder ett brett sortiment av både kompletta skorstenspaket och rökrör som passar våra braskaminer! Här hittar du bra tips, värt att veta och beskrivning om hur du installerar och monterar en braskamin och en rökstos i en skorsten.


Rökrör 2mm är av högkvalitativt stål och har en fin finish. Prisexampel 150mm en meter. Rökrör i stål ska vara enkla att montera själv. När rökröret möter taket eller väggen rekommenderas det att man istället använder isolerade skorstensrör. Kota Stålskorsten 15: Med hjälp av huvuddelen och isolerade förlängningsdelar kan du bygga ut din skorsten till önskad längd.


Ger meter färdig skorsten för toppmontage, kompletteras med extra längdmoduler efter behov och det oisolerat anslutningsrör kan kapas efter önskad längd –enkelt, snabbt och lätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения