fredag 6 mars 2015

Klassisk kamin

Välkommen in till Sekelskifte och våra klassiska eldstäder! Vi har nylanserat den klassiska gjutjärnskaminen 2B Standard. Modellen som kallades ”Skogskaminen” är nästan identisk med den ursprungliga modellen från 30-talet. För att klara världens hårdaste miljökrav har vi förbättrat barndomens kamin. En kamin har utvecklats enormt sedan mitten på 70–talet.


Mariebergs har ett brett.

Vill man ha maximal effekt är det rekommenderat att välja en kamin i täljsten som alstrar värmen bäst. Vidare är det idag alltmer. Liten klassisk kamin där ledordet lyder -funktion framför allt Hög effekt samt kokplatto. Liten, stor, klassisk eller modern kamin ? En plåtkamin värms upp snabbt och avger värme nästan direkt till omgivningen. Kaminer av gjutjärn eller täljsten är lite tyngre och värms upp långsammare men håller . Sköna hem är en inspirationskälla för heminredning med mängder av inspirationsgallerier.


Bilderna skiftar lite i färg men den rätta färgen är klassisk gjutjärnsgrå.

Precis som i gamla tiders kakelugnar leds rökgaserna runt . Byskeugnen är en genuin brasugn med keramisk eldstad. I vår charmiga lantbutik hittar du allt från nytillverkade braskaminer till antika vedspisar i både modern och klassisk design. Se till att ge ditt hem en pålitlig värmekälla med hög mysfaktor! Ta en titt på vårt sortiment och välj din nya kamin ! Klassisk gjutjärns kamin , effektiv och ren förbränning. Jubilee - Stilren braskamin med fler fördelar.


Nu kommer en av marknadens mest stilrena och driftssäkra kaminer i. Kommentar: En liten konvektionskamin med en miljövänlig förbränning och bra bränsleekonomi. Passar när värmebehovet inte är så stort. Den ska vara enkel att underhålla och lätt att byta ut slitdelar på.


Kamin insats som överbryggar gränsen mellan tradition och modern design. Värme och stil för dig och din eldstad. Kassetten Contura iClassic. Höj mysighetsfaktorn med en kamin ! Här får du tips, råd och inspiration inför kaminköpet, och även tips på vilken kamin som kan väljas.


BIO KAMINER MED OMRAMNING. Moderna och dekorativa Bio kaminer med omramning.

Omramningen på våra Bio kaminer kan bidra till att skapa ett alldeles speciellt uttryck. En Bio kamin med omramning smälter in perfekt i så väl modern som klassisk inredning och materialen utstrålar kvalitet. Nytillverkade kaminer och vedspisar, gamla och antika vedspisar och kaminer samt tillbehör till kaminer och vedspisar, vedställ, vedkorgar, spissvärta m. Det är en färdig lösning . Braskaminen blir en sparbössa samtidigt som den sprider njutning.


Att elda inhemskt bränsle som är koldioxidneutralt är genialiskt! Lucka i stål signalerar klassisk kamin. Varianten utan spjällhandtag utstrålar sublim enkelhet – här styr CleverAir luftreglering och säkerställer optimal förbränning. Många möjligheter för tillval: färger, . En designad kamin kan lyfta ett helt rum och utstråla en varm och gemytlig känsla.


I det lantliga köket passar en klassisk vedspis i gjutjärn bäst, medan rena och mer moderna linjer gör sig bättre i det moderna hemmet. En trevlig klassisk kamin med en solid gjutjärnsdörr Utvändiga beklädnaden består av keramiska plattor med en vacker gjutgärnsdörr. Denna nya, vackra och funktionella kamin har en elegant avrundad framsida, snedställda sidor och kräver inte mycket utrymme.


Rena linjer, slät och enkel, cirkelrund kamin med stor, välvd lucka av glas. Ett givet centrum i rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения