tisdag 31 mars 2015

Kamin vallentuna

Stockholm kan du köpa kaminer, insatskaminer, värmepumpar, spisinsatser, vedspisar och mycket mer. När du ska installera, bygga eller ändra eldstäder och rökkanaler behöver du göra en anmälan till samhällsbyggnadsförvaltningen. Bygglov krävs normalt då en ny skorsten placeras på fasaden eller en befintlig utanpåliggande skorsten ska ändras.


För handläggning av din anmälan eller ansökan . Hos oss finner du braskamin, kaminer, Braskaminer i Stockholm mest nöjda kunder! Ett stort utbud av kvalitetskaminer till marknadens bästa priser.

Med våra år i branschen hjälper vi dig att planera, välja samt installera din nya kamin och skorsten. Välkommen till vår butik och kaminutställning! Dags att köpa en ny kamin ? Vi har fokuserat på eldstäder och . Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner.


Vilken sotare är billigast och bäst? Begär gratis offerter här!

Vi utför installation och säljer braskaminer i följande kommuner i Stockholm. Vi hjälper till med allt från bygganmälan till komplett installation av kamin. Theme: eStore by ThemeGrill. Ca oklyvna bitar mest björk, några pil och gran.


Eldsta kamin , skorsten . En riktig wow- känsla sprids i kroppen när man äntrar denna eleganta villa med högt och fritt läge. Vardagsrummet bjuder på tak till nock samt en värmande kamin förberedd för höstrusket. Stilrent kök med bra matplats. En 1-plansvilla utöver det vanliga.


För extra charm och trivsel finns en kamin mitt i rummet och utgång till altanen som går längs tre av husets sidor. Master bed-room ligger i anslutning till ett vinterbonad uterum med utsikt över trädgården och spabad. Två helkaklade badrum varav ett med bastu med plats för 4-personer. Vallentuna , Bällstalund. I slutet på gatan ligger detta hus väl insynsskyddat och granne med skogen.


Sluttande hörntomt med gräsmatta, grusad uppfart till huset. Stor altan om kvm i söderläge. Huset har två rum och ett kök, huset har genomgått diverse renoveringar under.


Lyxig enplansvilla med generös takhöj stora fönsterpartier, härlig mysfaktor med kamin och rymlig altan med nyanlagd pool.

Färdigt bygglov med möjlighet till ett till sovrum med takterrass på. Tillbyggd trevlig enplansvilla på återvändsgata med god plats för hela familjen. Underbar och inramad baksida med altan på sidor. Här kan man njuta vinter som sommar med nyare bastuhus och spabad. Två sällskapsrum, hemtrevligt kök som blir som hjärtat i huset, kamin , bergvärme, nytt tak och ommålade fasad.


Jan-Åke Andersson, VD Vi är det lilla, lokala företaget med den stora kunskapen. Ja, registrerad för F-skatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения