fredag 27 mars 2015

Spiskasetter

Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Funderar du på en braskamin?


Förutom att vi säljer braskaminer , kakelugnar, insatsrör och spiskasetter så hjälper vi till med hela installationen. Vi hjälper er också med slutbesiktning som .

Sahaer fungerar spiskasetter. Med spjällvreden reglerar du tillförseln av förbränningsluft till brasan. Förbränningsluften förvärms i luftkanaler i spiskassetten sidor. Den uppvärmda förbränningsluften sköljer över glasens insidor och motverkar härigenom sotning av glasen. Eldstadens brännplåt styr rökgaserna mot . Designa din öppna spis eller braskamin med en av våra spiskassetter, braskassetter eller kamininsatser.


Hitta din favorit här eller besök närmaste återförsäljare.

I en öppen spis eldar man mest för kråkorna! En insatas eller kassett till din öppen spis höjer verkningsgraden från 2- till hela beroende på vilken spisinsats du väljer. Våra spisinsatser och spiskasetter till öppna spisar har en verkningsgrad på 79-. Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis, insatskamin?


Spiskassetter av gjutjärn med effekt 4-kW. Vi erbjuder många olika öppen spis-kassetter och spiskassetter. Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning därför behöver våra kunder inte anlita flera olika hantverkare för att få en fungerande eldstad.


Vi kan hjälpa er med allt . Med material av högsta kvalitet kan Keddy som enda tillverkare av braskaminer och spiskassetter ge dig års garanti på alla gjutjärnsdelar. Startsida Jag tillhandahåller torr, kluven ved av hög kvalitet. Björkved används lämpligast till eldning i kakelugnar, öppna spisar och spiskasetter , då den brinner lugnt och utan att sprätta. En insats för frimurning ger exceptionella möjligheter avseende personlig utformning. Du utgår från insatsen och väljer sedan hur omramningen skall utföras, i vilket obrännbart material samt hur ytan skall se ut.


Allt för att du ska kunna hitta din favorit. Vilken värme faller du för?

Här är spiskasetterna - spana in lövriga varianter i BILDSPECIALEN! Ni är snart välkomna att se delar av vårt. Nu har vi även kampanj på Morsoe kaminer.


Kaminer från Morsø - Braskaminer och spiskasetter. Brett sortiment med moderne braskaminer, spiskasetter , kaminer. Vi har ett brett sortiment av braskaminer, täljstenskaminer och spisinsatser till Öppnen spis.


Kolla på vår hemsida under braskaminer, täljstenskaminer och spisinsatser för mer information. We look at the data, morsoe. The website server is using IP address and is hosted in. Website ping to the server is timed at 3ms.


Vi renoverar, säljer och bygger upp alla sorters kakelugnar och öppna spisar. När det gäller spiskasetter har vi samarbete med flera lokala säljare som har ett brett sortiment och stort kunnande inom detta område. Tillsammans så kan vi erbjuda Er en helhetslösning med installation och alla eventuella ”kringarbeten” som . Hej, finns möjligheten att beställa måttanpassat spiskasett, spisinsats?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения