onsdag 11 mars 2015

Bastuskorsten

Besök gärna vår webshop med högsta kvalitet bastuskorsten till överraskande låga priser. Vi älskar att hjälpa dig! Skorstenar från Landy vent och Schiedel (per meter).


Allt som behövs till din bastu. Gör en offertförfrågan för din installation.

Bastuskorsten och rökrörDet finns produkter. Efter riktigt montage kan man lyfta på inner rör och ta ut bastuugn utan att lossgöra skorsten. Ovan aggregat till skorsten ansluts nakna rostfria eller emaljerade rör Rostfria rör ändrar färg . En ny och brandsäker bastuskorsten från Europas ledande tillverkare utav skorstenssytem. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Om du ska installera bastu eller kamin i din bostad hittar du både bastuskorsten och rökrör i vårt stora sortiment. Tillbehör till bastun och kaminenBåde en sprakande kamin och en varm bastu är saker som höjer mysfaktorn i din bostad rejält.

Hos oss på Byggmax hittar . Kota skorstenspaket innehåller en komplett modulskorsten med rökgång i stål för bastuugnar och eldstäder. Vid utveckling av rökgången har extra stort fokus lagts vid brandsäkerhet och rökgångens isolering vid takgenomföring. Rökgångens modulstruktur gör det möjligt att beakta byggnadsspecifika förhållanden vid . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Vi erbjuder kompletta skorstenssatser som är speciellt dimensionerade för våra vedeldade . Bild Harvia Mär en klassisk smakfullt designad bastuugn som är lämplig i en mindre vedeldad bastu.


Bastuugnens ytterhölje är målat grafitsvart. Rekommenderad storlek på bastun 6m3. En bastuugn kräver anslutning till en godkänd rökkanal, ny eller befintlig.


Vi har alternativet till dig som behöver en ny anslutning. Var noga med installationen så att det blir brandsäkert, anlita en expert om du känner dig det minsta osäker. Vi kan erbjuda två färdiga och ekonomiska paket av . Kolla även dessa produkter. Jeremias Vattenvärmare 22l för bastuskorsten rostfritt stål.


Ger meter färdig skorsten för toppmontage, kompletteras med extra längdmoduler efter behov och det oisolerat anslutningsrör kan kapas efter önskad längd –enkelt, snabbt och lätt!

Jämför priser och läs recensioner på Bastu. Välkommen till PriceRunner! Hög kvalité och brandsäker, den är också snabb och enkel att montera. Högklassig, hållbar och brandsäker färdig skorsten som passar till kaminer med anslutningskanal Ø1mm.


Tack vare det extra isoleringsstycket är skorstenen mycket säker även n. Stug och bastuskorsenar till vedbastu. Helo-skorsten är lätt, hållbar och enkel att installera. Klicka på bilden för installationsritning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения