onsdag 4 mars 2015

Luftvärmepump garage underhållsvärme

Det kan vara skönt med viss värme i garaget , förrådet eller uterummet. Samtidigt kanske det verkar onödigt med full värme jämt. Då är en luft- luftvärmepump med funktion för underhållsvärme rätt val. När du ska installera en värmepump i garaget eller i fritidshuset finns det vissa egenskaper som är extra viktiga.


Du behöver en värmepump som kan leverera jämn underhållsvärme och som dessutom är väldigt driftsäker. Jag funderar på att installera en värmepump i garaget.

Funderar på att skaffa en luftvärmepump med graders underhållsvärme. Det är alltså inte jätte tjock isolering. Frågan är om isoleringen är för tunn . Värmepump för underhållsvärme i garage. Luftvärmepumpar som har underhållsvärme är då ett bra alternativ då underhållsvärmesinställningen brukar ställa in pumpen på att hålla temperaturen mellan och . Med en luftvärmepump i din sommarstuga får du renare luft och kostnadseffektiv uppvärmning samtidigt som du skyddar huset från fukt.


Under sommaren ger luftvärmepumpen svalka och kyla ditt fritidshus. Under vintern, när du inte är där, kan en luftvärmepump med underhållsvärme hålla temperaturen på cirka grader . Dessa värmepumpar passar även i garaget , lager, verkstäder och andra lokaler som kräver energieffektiv och miljövänlig underhållsvärme.

En luft- luftvärmepump eller luft-vattenvärmepump utvinner sin värmeenergi från utomhusluften och överför den till den cirkulerande inomhuspumpen. Det ger en lägre energiförbrukning samtidigt som det är fullt tillräckligt för att skydda mot fukt, mögel och köldskador. Det går också snabbt att värma upp garaget eller förrådet till en behaglig temperatur om du ska . Underhållsvärme innebär att värmepumpen håller en lägre medeltemperatur, cirka grader. Drar inte underhållsvärmen minst lika mycket el som ett vanligt element. I luftvärmepumpen antar jag att man måste ha ett elelement för avfrostning och dessutom måste man ju driva fläkten som går mest hela tiden.


En luftvärmepump är därför en betydligt bättre lösning för dig som vill ha underhållsvärme i garaget till ett rimligt pris. De är både energisnåla och fungerar riktigt bra i garage där luften kan cirkulera fritt i de öppna ytorna. En annan fördel med en garagepump är att de håller luftfuktigheten nere i garaget. En luft-luft värmepump i garage eller fritidshus inställd på underhållsvärme är bra för att förhindra frysning av elektronik eller vattenledningar. Panasonic Flagship har även funktionen underhållsvärme , som är anpassat för fritidshuset, garaget eller källaren.


Dessutom kan du räkna med att luften i hemmet är ren och hälsosam tack vare luftreningssystemet. Välkommen till PriceRunner! Funktionen passar perfekt som underhållsvärme i garage , fritidshus eller andra lokaler som behöver minimal värmeenergi när man inte är där. Passar bra i villor och fritidshus samt är ett utmärkt alternativt i till exempel garage och förråd med °C underhållsvärme.


Med fjärrstyrning som tillval får du bekväm funktion för fritidshuset. Utvecklad för nordiskt klimat med hetgasavfrostning och uppvärmt dropptråg. NZ9-SKE, NZ12-SKE och NE18-Pke Finare modell med mer luftrening och givetvis underhållsvärme och möjlighet . På BAUHAUS finner du luftvärmepumpar från kända varumärken som Panasonic.

Panasonic NZ25TKE har en funktion för underhållsvärme för att hindra att inomhustem. Airpatrol- Det smarta sättet att styra din värmepump Med Airpatrol Nordic styr du enkelt din luftvärmepump via mobilen. Om du vill värma ett fritidshus eller garage så finns luftvärmepumpar som ger möjlighet till underhållsvärme för att skydda mot fukt- och frysskador. Normalt är den lägsta temperaturen 16°C.


Vissa värmepumpar kan gå ner till 10°C. Men med underhållsvärme -funktion kan värmepumpen hålla mellan 5-grader (beroende på modell). Detta kan vara användbart i sommarstugor eller garage om man endast önskar hålla frostfritt eller nöjer sig med en lägre temperatur. Hur hög besparing kan jag göra med en luft- luftvärmepump ? Funktionen för underhållsvärme kan även användas till extra besparing i hemmet t ex under semesterresor.


Lätt att använda, lätt att må bra. PR-serien består av effektiva och driftsäkra luft- luftvärmepumpar som praktiskt taget sköter sig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения