måndag 16 mars 2015

Lvi element 400 volt

Välkommen till PriceRunner! Filter: element 4volt. LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element , handdukstorkar, dekorativa radiatorer.


LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd. Hur vet jag om jag skall välja 230V eller 400V på elradiatorer?

Kontrollera vilken elementspänning dina gamla radiatorer har, 230V eller 400V. Badrumsspecialist Snabba leveranser. Elkatalogen Elkatalogen, i, Fri frakt. Så när man kopplar ine tt element på 4Volt så kommer det tre kablar från elementet en blå, en brun och en svart.


Så blå är ju nolla och jag ytar för g. Not: LVI :s serie MEC, har en finess som medger justering av nattsänkningen mellan -15o C via externt tidur eller liknande. Den stora för-delen med 400V är att man kan ta ut högre effekt (Watt) på en viss säkringsstorlek (A) än vid 230V. Radiatorer fr Tego Systems, Roundline ECO, 4V driftspänning.


Elradiator Roundline ECO, 4V , Tego.

Yali Digital är en modern panelradiator med en rad nya funktioner. Uppvärmning med radiatorer, element med noggranna termostater sänker energikostnaden. Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego. Beräkna ca 70W per kvadratmeter för jämn och energirätt . I ditt gamla element så kan den 4e tråden antingen vara en nolla, jag tror att en del 400V element driver reglerelektroniken på 230V och behöver därför en nolla.


Eller så kan det vara en. Instrumentet ställer du på något som liknar AC V , ~ V , skiljer lite mellan olika fabrikat dock. V - element , men att du helst väljer en o samma spänning på alla.


Kopplingsbox för 4V element. Används för att koppla in radiatorer för fast anslutning. Hankontakt till kabel medföljer.


Avsedd för 400V, men passar även utmärkt om man vill montera radiatorer med 230V permanent på väggen och ha en fast anslutning till dem. Kontakten till kabeln bygger ca . Har element som jag har över från tidigare bosta men på 400V. Nu har jag endast 230V möjlighet i nuvarande bostad om jag inte drar fler kablar dvs för att få 400V.


Undrar om nån vet vad som händer om jag installerar ett 400V element på 230V ? Blir det någon värme överhuvudtaget ? OLJERADIATOR GNOSJÖ 400W BIMETALL 230V 300X900.

Oljeradiator med Bimetalltermostat Användningsområdet för detta element är där du inte behöver den exakta känsligheten. Oljefyllt element med vegetabilisk olja och utrustat med frostskydd. Termostathus av slagtålig polykarbonat. Används kopplingsdosa 05.


Elementet monteras med termostaten till höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения