torsdag 26 mars 2015

Fjärrstyr element

Du går och funderar på hur man ska kunna övervaka och fjärrstyra värmen i ditt fritidshus? Vi guidar dig genom vad du bör tänka på. Har ni något system för att fjärrstyra elradiatorer, det vill säga styra värmen i oljefyllda elradiatorer?


SVAR: Jo för LVIs oljefyllda elradiatorer finns styrsystemet Touch E3. Med styrsystemet Touch Ekan du enkelt fjärrstyra elradiatorer av typen Yali Digital, Parada eller Ramo via nätet. Med en telefonstyrd fjärrswitch kan du styra, larma och mäta.

Bygg ut ditt hemautomationssystem med flera enheter och få stora möjligheter till fjärrstyrning. Med hjälp av GSM-larmen kan du via internet eller mobiltelefon fjärrstyra apparater och få larm om något händer i t. Fungerar även på platser där fast . Och självklart också en . Hej Jag funderar på hur en fjärrstyrnign av radiatorerna i fritidshuset skulle kunna byggas upp. Fjärrströmbrytare för mobilnätet.


Tanken är att elementen antingen ska kunna styras av. Du kan välja mellan att stänga av eller slå på strömen eller programera in timer.

Kan avändas till exempelvis slå på kaffekokaren. Användningsområdena är oändliga och bara . Denna extremt smarta strömbrytare är ett kraftfullt. Allt styrs via ett sim-kort (ingår ej) som du sätter i . Vill man bara sätta på värmen kan man komma undan med omkring 5kronor. Om man vill fjärrstyra temperaturen i sitt fritidshus ska man ha en utrustning som larmar via telefonen.


Med hjälp av den kan man sätta på varje element eller grupper av element , säger Lars Ejeklint, energiexpert på Vattenfall. Frostvakt, larm med trådlösa detektorer, med . Du styr det på håll med din dator, surfplatta och mobil via GSM-nätet. Sätt på värmen på väg till stugan, så att det är varmt och skönt när du kommer fram.


Perfekt för din sommarstuga, båt eller husvagn. Se till att huset har rätt. Just nu jobbar vi på att kunna erbjuda framtidens smarta lösningar för dig och ditt hem. Vattenfalls Energibutik har stängt och produkterna i vårt sortiment har utgått, men här hittar du information och support kring nuvarande Smarta hem-produkter Energywatch, Smart Plug, Smart Temp och Smart Remote.


Jag har hittills sett en hel del av nya smarta lösningar för hemmet, där du kan fjärrstyra det mesta från en app. Men aldrig har jag sett någon ge sig in på säkringsskåpet i hemmet förrän nu. Ett skånskt startup bolag som heter Tempiro hörde av sig häromdagen med sina smarta säkringar som hjälper dig att . Telldus Tellstick och Dovado 3G Router UMR: Trådlös router för mobilt bredband fjärrstyr sommarstugan.

Test Med hjälp av tre prylar - usb-pinnen. Förutom det självklara som element och lampor är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad du vill fjärrstyra. Kopplar du exempelvis en kaffebryggare .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения