fredag 6 mars 2015

Kamin nacka

Här hittar du gamla, renoverade kaminer vi har renoverat i vår verkstad. Trasiga delar har ersatts och varenda detalj är blästrad. De är nymurade samt omtätade och svärtade.


Vi har också några fina, nya kaminer som är tillverkade efter gamla modeller. Har du en gammal kamin du vill fixa till? Hör av dig så kan vi hjälpa dig!

Bor ni i Nacka och vill köpa en kamin så ordnar vi de också. Kaminen kan ni köpa i vår webbshop. Här samarbetar vi Klarna där ni kan välja att delbetala er kamin eller köpa den på faktura och betala den när ni fått kaminen hemskickad till er. Givetvis kan ni köpa er kamin i vår webshop och även få hjälp med installationen. Söker du hjälp med eldsta kamin i Nacka ? Ställ din förfrågan på BraByggare.


Villaägarnas Riksförbund och Beijer Byggmaterial. Vägledning om att installera och sköta eldstad i bostaden, Nacka kommun. Jämför och utvärdera sotare i Nacka !

Vilken sotare är billigast och bäst? Begär gratis offerter här! Biology, ideology andhuman nature. Information om bygglov och anmälan - Nacka kommuns hemsida.


Normalt behövs inget bygglov för solceller som ska installeras tätt mot taket på en - och tvåbostadshus. Däremot krävs bygglov om de ska installeras på en ställning. Inför installation av pannor och kamin. Kategori: Hem och Hushåll - Övrigt. Kamin bortskänkes i befintligt skick.


Plats: Stockholms län - Nacka. Denna annons är avslutad. Men vill du hålla koll på om liknande annonser dyker upp igen kan du enkelt mail-bevaka denna . En villa började brinna vid 14:i lördags i Lillängen på Ingarö.


Enligt polisen brann det från en nyinstallerad kamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения