torsdag 26 mars 2015

Hörsnäckor bäst i test

Bäst i test - Hörlurar, in ear. Vilken är egentligen bäst ? Vi har testat in ear-hörlurar. Modellerna har testats både i lugn och bullrig miljö av en erfaren användare.


Hur bra ljudkvalitet får du? Hur mycket miljöljud fångas upp? Med den nya tekniken true wireless får du hörlurar som helt saknar sladd. Vi kollar vilken modell som är bäst på marknaden.


Här hittar du allt från blutooth hörlurar, in-ear, on-ear, till klassiska med sladd. Här är de sex testvinnarna i de olika kategorierna. Trådlösa hörlurar kan låta fantastiskt, vara enastående bekväma och bjuda på en och annan glad överraskning. Men det gäller långt ifrån alla trådlösa hörlurar. För att du ska slippa negativa överraskningar får du här fem bäst i test -lurar för trådlös, smidig lyssning.


Dessutom en guide till bästa köp av . Vi utser hörluren som är bäst i test. Läs vårt test så vet du vilken hörlur som passar just dig bäst. Här har vi samlat alla hörlurar som har fått bäst i test och är speciellt prisbelönade.


Få är väl de som inte irriterat sig på trasslande hörlurssladdar. De trådlösa små hörlurarna av typen in-ear blir allt vanligare, men priserna är högre. Testfakta lät det brittiska laboratoriet Intertek testa åtta olika trådlösa hörlurar med inbyggd mikrofon.


Bästa pris: Därför propagerar vi stenhårt för att man låter de medföljande lurarna ligga kvar i kartongen och köper något bättre. I årets test har vi därför försökt hitta en prisnivå där . Hos oss på Hembiobutiken hittar du hörlurar för att täcka just ditt behov. Allt från enklare och billiga hörlurar, till ett brett urval av olika kategorier med allt från slutna mobillurar, öppna Hifi-lurar eller trådlösa hörlurar med Bluetooth. Digital Life har betygsatt modeller.


Vinnaren i vår duell är Skullcandy Grind Wireless, se bästa. Sladd är omodernt och bluetooth-hörlurar är det enda rätta. Känns utbudet av hörlurar lite som en djungel? Var bara lugn, vi har gjort förarbetet och letat fram de bästa trådlösa hörlurarna som matchar dina behov. De trillar helt enkelt inte ur, hur hårt du än sliter i sladden, vilket är ett stort plus.


Hade det bara funnits lite mer bas och fjärrkontrollen varit lättare så hade det blivit maxbetyg. Läs kompletta tester på LjudBild. Bluetooth Hörlurar Test : Vilka är dem bästa trådlösa hörlurarna? Här på redaktionen lyssnar vi på musik i princip hela dagen lång, såvida vi inte sitter på ett viktigt möte så klart. I veckans test tar vi oss en titt på dem bästa trådlösa bluetooth hörlurarna.


MODELLER… trådlösa hörlurar är inte unika längre. Men lita på vår expert som plockat ut intressanta. De kostar lite mer – men ger mycket mer för pengarna. Det finns gott om trådlösa hörlurar att välja på i dag.


Eller… det är snarare en djungel. Aftonbladet testar de bästa lurarna ute och . Semesterns bästa Bluetooth-hörlurar. Sommaren brukar innebära resor, och då är det bra att ha ett par bra och ljudisolerande trådlösa hörlurar till hands.


Jakob har tagit in en uppsättning olika lurar till testlabbet, och ger lite köptips. Plantronics Backbeat Fit var bäst i test när Marathon. Gillar du att lyssna på musik när du springer ? Kanske har du funderat på om det finns bättre hörlurar?


Henrik Blomgren att testa sju marknadsledande sportlurar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения