måndag 9 mars 2015

Etanolbrännare

Eldstadsexpertens brännare finns i flera olika storlekar och drivs på bioetanol. Dessa underbara brännare håller hög standard och klarar av ett högt gradantal. Brännarna kan placeras både utomhus och inomhus utan några större problem.


Bioetanolbrännare som du kan ställa direkt i din öppna spis eller använda för egna platsbyggda konstruktioner. Kom in till våran webshop, där du hittar etanolkaminer och eldstäder som passar just dig samt grindar och räcke, allt med hög kvalité och till ett riktigt bra pris.

Skorstensfria kaminer är inte bara en dekoration av våra hem, nu är också ett sätt att slappna av. En insats till skorstensfrispis. Med CEVB-teknologin (Controlled Etanol Vapour Burning) kan man styra eldstaden på flera sätt. Vaunis designfilosofi utgår från brukarens emotionella behov av eld. Mycket omsorg är nedlagt för att göra produkterna flexibla och attraktiva för personer med skiftande krav, smak och levnadsförhållande.


Vi söker okonventionella produktionsmetoder för att kunna erbjuda unikt formgivna produkter som kommunicerar med . Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör.

Välkommen till PriceRunner! Ger dig samma njutning och värme som en vedeldad öppen spis, men utan sot och aska. Det är en perfekt lösning för människor som kan inte ha en traditionell öppen spis i huset, t. Etanolbrännare - insats till din kamininsats - låter njuta av eld även under sommaren. Du tar bort rostgaller och sätter in den insatsen ( etanolbrännare ) med bifogat plåt, fylla på med etanol, t. Etanolkamin, Öppen Spis Kräver skorsten, Spisbränsle. Bio-Ethanol-Brenner Einsatz mit Fernbedienung AFIRE: Er IHREN abzugfreien Kamin.


Få saker kan göra lika mycket för ett hem som en öppen spis. Här hittar du verkligen det som skiljer ett vanligt, grått hem från ett lyxigt och mysigt ställe där hela familjen kan samlas. Det finns få saker som är lika mysiga som att sitta vid som en vacker, värmande och öppen spis.


Hos WeGot hittar du brännare, insatser och . Produkterna är avsedda för inbyggnad i brandfast material utan krav på skorsten, vilket skapar maximal designfrihet. Vauni OF Wide är en etanolbrännare som enkelt placeras in i (eller tas ut ur) befintlig öppen spis. Vid behov, och utan installation, kan ved- eller gaskaminen omvandlas till bioetanoldrift för skorstensfri eldning. Jag har tänkt bygga om lite i lägenheten, och har bestämt mig för en inbyggd öppen spis i en vägg.


Det allra smidigaste, och enda möjliga, är att sätta in en etanolbrännare för att slippa krångel med skorstenar och bygglov.

Jag hittade en brännare som hade passat perfekt (25xcm) från ecosmartfire. Länkar till intressanta filmer om olika typer av räddningsinsatser. Var vänlig ladda inte upp filmer eller bilder (länka istället) såvida ni inte själv har upphovsrätten till dessa.


Dvs själv fotograferat eller filmat).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения