fredag 27 mars 2015

Värmebaronen biomax

Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner! Pannan kan eldas lika bra med pellet som med ved. Dessutom fungerar den som en elpanna.


Välj det du för stunden anser bekvämt och ekonomiskt. Biomax har separata eldstäder för pellet .

De separata eldstäderna gör det möjligt att växla energislag blixtsnabbt. Samtliga energi- och värmekällor tillverkas i Sverige i egen fabrik och är miljöcertifierade. Villapanna för ve pellets, olja och el med VVB. Med 1liters kopparfodrad varmvattenberedare.


Choose whichever solution is the most convenient and economical solution for you. The separate fireboxes make switching energy sources quick and easy. Kanske lite snålt tilltagen vedsida men så är det ju ofta i dubbelpannor.


Ihop med lämplig acktank kan du elda ved när du är hemma och låta pelletsen brinna övrig tid.

Värmebaronen biomax verkar vara en bra panna för detta ändamål. Hur fungerar det med ackumulatortank? Funktion, för pellets, ved och el . Den har separata eldstäder för pellets och ve och gör det alltså enkelt att kombinera de båda energislagen. Ett bra alternativ för många, troligen. Den ska mestadels eldas med pellets och en viking bio brännare.


Vi har alla reservdelar du behöver. Inlägg: 129: Blev medleons . Hoppas jag lägger detta i rätt forum, annars är det helt ok att flytta inlägget. Till den har jag en viking bio pelletbrännare. Systemet verkar vara sen -05.


Körde pelletsen ca veckor i somras i samband med att jag flyttade in, . Ve olja, pellets och el panna i ny skick. Bra pris vid smidig affär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения