onsdag 25 mars 2015

Virkesköpare stora enso

Vintern är en tid då många passar på att själv jobba i skogen. Vi vill ge några enkla tips för ett så säkert arbete som möjligt. Hur skogen mår är minst lika viktigt.


Ett vant öga ser var gränsen går mellan skog som passerat bäst före-datum och skog som är i rätt tid för avverkning. Stora Enso Skog söker virkesköpare till Västmanland.

Nu söker vi Virkesköpare till Torsby distrikt och Regionekonom till region Norr med kontor i Mora. Låter det som något för dig? Se Emil Linells profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk.


Emil har lagt till jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Emils kontakter och hitta jobb på liknande företag. Förra året gick företaget med vinst.


Det sitter endast män i styrelsen.

Du bör vara målmedveten, strukturerad och gilla att göra affärer samtidigt som du är en god lagspelare. Stationering: Enligt överenskommelse. Karta och vägbeskrivning. B-körkort är ett krav eftersom det ingår resor i tjänsten. AnsökanVi vill ha din ansökan . Håkan är en 36-årig Öviks-kille med bred erfarenhet, från kock till skogsmästare.


Håkan kommer att jobba från Sidensjö och täcker upp en del av Anders Westmans område då Anders börjat att trappa ner och nu jobbar . Allt ska ha börjat med att konkurrensmyndigheten i USA hittat godsaker i samband med misstänkt kartell på laminerat papper. Eftersom UPM:s styrelse . Verksamhetsområdet ingår i Bergslagens marknadsområde, där du kommer att ingå i ett team med fyra virkesköpare. Nu expanderar vi vår köpverksamhet och söker Dig som vill bli en del av vårt team på Mälardistriktet, region Öst. Värmlan söker två virkesköpare , en med stationeringsort Torsby samt en med stationeringsort Ekshärad. Vi tänker alltid i nya banor och skapar nytt för att kunna erbjuda . Personer som kan vända utmaningar till möjligheter och se saker utifrån ett helt nytt perspektiv.


Vi söker alltid personer som strävar framåt och tänker nytt. Isåfall kan du vara den person vi letar efter!

Tarjoamme metsänomistajille työkalut ja palvelut helpompaan metsänomistamiseen. Vi är en av Sveriges största skogsentreprenörer, virkesköpare och. Då kom vi överens om att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения