måndag 9 mars 2015

Glasskärare med olja

Glasskärare Mitsuboshi, plastskaft med oljebehållare och synlig oljenivå. Silberschnitt skärolja används tillsammans med glasskärare för att få snygga snitt. Skäroljan ACPE NT är vattenlöslig och lätt att . Bohle som utvecklar varumärket Silberschnitt har utvecklat glasverktyg sedan 30-talet, man är idag ledande inom detta område och har ett stort sortiment produkter för krävande yrkesanvändare.


Oljan har en låg ytspänning och penetrerar . Mycket lämplig glasskärare för gammalt ojämnt fönsterglas.

Mässingshandtag som samtidigt utgör behållare för skärolja. Ventil som reglerar mängden skärolja. Kör med en vinkelhake då går det lättast o ha hellst en skärare som du har olja i med snurrande trissa o håll ett jämnt tryck hela vägen så går det både lätt o . Nu har jag slått till och köpt en ugn och alla tillbehör!


Olja för glasskärare Oljan gör att glasskäraren lätt glider över glaset utan att spräcka det. Fungerar speciellt bra för gamla munblåsta glas. Egentligen behöver du bara en stor linjal och en glasskärare.


När du använder en glasskärare med trissa kan du med hjälp av skärljudet avgöra om du för verktyget på rätt sätt.

Trissan ska ge ifrån sig ett. Det skadar inte heller om du smörjer trissan med en droppe olja vid den axel den roterar på. Har nyligen köpt en glasskärare med oljebehållare i skaftet. Frågan är nu vad man ska ha i? Vilken typ av olja är bäst?


Gammalt glas Beiträge 18. Kan förses med olja om man önskar. Skaft av transparent acryl med påfyllning i änden. Vill du skära med olja går tunn symaskinsolja utmärkt.


Det finns glasskärare för att skära cirkulära snitt som består av en sugpropp med en monterad ställbar arm som i sin ände har en glasskärare. En del typer av professionella glasskärare begjuter skärtrissan med skärvätska kontinuerligt under skärning från en behållare i eller vid verktygets skaft. För industrin finns maskinella . Du bör absolut skaffa en glasskärare med olja i skaftet. Den passar till all skärning av planglas - munblåst, maskinglas och floatglas. Oljan matas fram när du skär och bidrar till ett jämnt snitt.


Går det att skära i gammalt glas? Ja, det är inga problem, men du behöver ett fast underlag och en glasskärare med olja i skaftet.

Glasrutan behöver också vara rengjord. MER OM GLASNING OCH KITTNING . Teknisk information Vikt: kg. Fönsterverktyg, tillbehör. Tillgänglighet: Finns i lager. För att göra arbetet lättare och öka trissans livslängd använder man ofta skärolja och en del glasskärare har reservoar för olja i sitt skaft.


För att skära ut cirklar kan man arbeta med en vanlig glasskärare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения