onsdag 25 mars 2015

Luftavfuktare källare

Fukt uppstår lätt i källarutrymmen då den varma luften från ovanvåningen möter den kalla i källaren. Fukten kan också tränga in genom väggarna från den omliggande marken. Särskilt under sommaren och tidig höst kan detta leda till höga fuktighetsnivåer i källaren. För hög luftfuktighet kan skada huset . Har du problem med hög luftfuktighet i delar av ditt hem?


Källare , badrum och tvättstugor är platser som har en tendens att bli fuktiga och få hög luftfuktighet, vilket kan orsaka skador i hemmet och hälsoproblem för oss människor.

Med en våra luftavfuktare löser du problemet - och får ett bättre inomhusklimat på köpet. Modellen har en inbyggd hygrostat som gör det enkelt att ställa in den önskade luftfuktigheten. När modellen har avfuktat en lokal till den . Avfuktare i källare - Viktigt med placering och ventilation.


I många källare finns idag behov av avfuktare. Då väl sådan införskaffats gäller det att placera den rätt för att uppnå bästa möjliga resultat. I vissa källare skulle det inte räcka med endast en avfuktare om man inte kunde se till att internventilera . Ju effektivare luftavfuktare du har desto snabbare torkar tvätten och källaren.

För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren . Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Det finns luftavfuktare för olika användningsområden. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat.


Välkommen till PriceRunner! Jag var häromdagen på mässan i Malmö och lyssnade på Björn Sundvall, vd för företaget Arid som med hjälp av elektricitet får vattnet att stanna utanför källare med fuktproblem. Intressant teknik, tycker jag, men det var i ett sidospår som Sundvall fick mig att verkligen reagera. På en fråga om avfuktare sa . Det kan komma från betongplattan, från kläder som hängs på tork och av för dålig ventilation i badrum som gör att fukt stannar kvar i huset.


Tjenare, tänkte kolla här om några husägare använder luftavfuktare till källaren? Effektiv kondensavfuktare för källare , torkutrymmen, garage och andra frostfria utrymmen upp till m². Både brorsan och syrran har i sina källare.


Brorsans är en riktig värsting, den torkar tom tvätten medan nästa maskin går. Så det är helt klart värt att satsa på tycker jag. Ska själv köpa en lite mindre avfuktare , vi har ingen källare , men tänkte .

Luftavfuktare till huset? NetOnNet har luftavfuktare som hjälper dig hålla fukten borta. I källare , husgrunder och tvättstugor blir luften torrare och bättre. Med en luftavfuktare får du hjälp att hålla fuktbalansen i luften på en gynnsam nivå.


I boendemiljö, förrå källare och på vinden – oavsett utrymme minskar avfuktaren risken för fukt- och mögelskador och ger ett fräschare inomhusklimat. Wood´s DS28F avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten. Woods DS28F Sveriges mest köpta avfuktare.


Utrustad med två fläkthastigheter som möjlig gör extra effekt då tvätten skall torkas. Den blev belönad med ”Bäst i test! Lämplig för att avfukta i källare , torkrum, sommarstugor, husvagnar . En avfuktare från Electrolux fungerar också som luftrenare tack vare inbyggda filter. Vi säljer tysta, effektiva och snyggt designade avfuktare.


Våra luftavfuktare passar till källare , badrum och tvättstugan. Vi har modeller för alla behov. Genom att köpa en luftavfuktare kan du förebygga fuktproblem i din tvättstuga, källare , badrum, sommarstuga, garage eller krypgrund.


Det kan vara bra att först kontrollera fukten med en hygrotermometer. Här hittar du funktionella hygrotermometrar. Olika luftavfuktare är anpassade för olika utrymmen, se till att köpa den .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения