måndag 23 mars 2015

Tvättkorg ica maxi

Få ordning och reda i hemmet med smart förvaring från ICA hemma. Här hittar du olika korgar för smart och dekorativ förvaring. Jag köpte min på Åhlens (ganska dyr) Den är i vit rotting, fyrkantig med uppvikbart lock, klädd invändigt med mörkblått och vitrandigt tyg som är vikt över korg-kanten. Var hittar jag billig och bra tvättkorg i vitmålad.


På ICA Maxi vill vi förenkla din vardag genom att samla allt under ett tak. Självklart till riktigt bra priser.

God mat, prylar till hemmet, Maxiköket och mycket mer! Maxi ICA Stormarknad Göteborg har allt du behöver under ett tak – god mat, prylar till hemmet, catering, Maxiköket och mycket mer! Steam 5-in-dödar 9 av alla bakterier och är effektiv för att eliminera fett och smuts på alla hårda golv. Enkel att manövrera runt möbler och i trånga utrymmen.


Lägg till i inköpslistan . Karta och vägbeskrivning. Sverige men jag ahr lite länkar. Finns det något härligare än att få städa bort vintern och släppa in våren hemma?

Nu när solens strålar börjar titta in är det rätta tiden att hänga upp tunnare gardiner, få hemmet att dofta vårfräscht och plantera om eller byta ut de vintertrötta krukväxterna mot blommor som ger en försmak av sommaren. Silvan, Jysk, K-Rauta, Bauhaus, Coop Forum och ICA MAXI , så någon av dessa borde det ha varit. Tror det var Silvan eller K-Rauta.


Det var en rejält stor en. Hittade ingen prislapp dock. Såg jag precis häromdagen men kan inte komma på var, jag har varit på . Att tvätta är inte alltid roligt. Men då kan det vara desto trevligare att ha något snyggt att samla smutstvätten i. Vi har botaniserat bland butikernas. Förvaring med plats för både schampoflaskor och handdukar, Mitten, 6kr, Maze.


Flyttbar handdukshängare, 1kr, Madam Stoltz. Tvättkorg av flätad pil, Fläta, 1kr, Ikea. Jag får hänga upp den i taket. Vilken strålande lösning. En sopsäck i taket med smutsig tvätt.


Tänk på det nästa gång du behöver nåt. Ica Maxi har öppet till kl. Ikea, Designtorget, Hemtex och Ica Kvantum.

Värsta shoppingrundan idag! När vi kom fram till Ikea var det 24. En snygg TV-bänk, tvättkorg , gardiner, fårskinnsfällar till kökssoffan, bestick, durkslag och en lampa till barnens sovrum fick också följa med hem. Däremot upptäckte vi när vi kom hem och kollade på kvittot att han .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения