tisdag 31 mars 2015

Fuktmätare

Vi har ett stort utbud av fuktmätare i vårt sortiment. Modellerna av fuktmätare är anpassade till alla olika behov av mätning. Vissa modeller använder flera typer av mätprinciper i ett och samma instrument.


Viktigt instrument vid t. Visa filter Stäng filter. Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser!

Nordtec levererar kvalitetsmätinstrument för industri och byggbranschen. För snabba oförstörande fuktmätningar i väggar, tak och golv. Lämpligt för alla typer av byggmaterial. De är uppskattade för sin goda noggrannhet och höga kvalitet, men också för sin smidiga design och ergonomiska utformning.


Vi saluför hela Protimeters sortiment och hela deras tillbehörsutbud i form av extra . Elma DT-128M är ett nytt smidigt instrument för icke destruktiv ytindikering av fukt i byggmaterial, samt konstaterande av fuktfördelning i väggar, tak och golv. Instrumentet arbetar med högfrekvens och mäter i – 40mm djup. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg.

Välkommen till PriceRunner! Men är det en metod att lita på? Nej, säger tidningen På Kryss Hasse Pettersson som i många år arbetat med fuktmätning. Det finns för många felkällor. Den vanligaste fuktmätaren är en så kallad trådlös hygrometer.


Fuktmätning måste kompletteras med . Det är en enhet som man mäta fukt och ofta temperatur på ett eller flera ställen och skicka informationen till en mottagare. Mottagaren placerar man ofta lättillgängligt i boytan. En fuktkvotsmätare mäter vatteninnehållet i olika material (fuktkvot).


Värdet visas digitalt i. Omställning mellan trä och byggmaterial vid mätning. Kan även mäta lufttemperaturen. Drivs med 9-volts batteri (ingår ej). Hos Swema hittar du sortiment med fuktmätare och temperaturmätare, för mätning av fukt och temperatur i luft. Välj butik för aktuellt pris och lagersaldo.


Kapacitetsfull matrialfuktmätare som direkt visar fuktigheten i procent. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för fuktmätare i Sverige. Tekniska Data: Mätområde: 0-10.

Produktbild av Elma DT- 128M fuktmätare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения