fredag 13 mars 2015

Uponor golvvärme manual

Registering av termostater. Tryck in och släpp testknappen på reglercentralen, dioden tänds. Det är det yttre parets ledare som används (svart och gul).


Om reglercentralen skall monteras i ett skåp, skall antennen monteras utanför skåpet. Varje styrdon monteras på en unik kanal.

Kanal och har plats . CoSy (golvgivare finns ej). Styrdon för att öppna och stänga ventilerna för de enskilda slingorna på fördelaren. Slingorna för golvvärme är anslutna till en eller fiera centralt placerade fördelare.


Påfyllning av vatten och avluftning av slingorna görs i. Använd alltid en Push (pump och shuntgrupp) när golvvärme kombineras med radiatorsystem. Installation av antennen.

Placera reglercentralen omedelbart ovanför golvvärme - fördelaren. Komfort, användarvänlighet och temperaturkontroll av varje enskilt rum åstadkoms genom kombinationer av de olika komponenterna. Det är förbjudet att göra ändringar som inte beskrivs i denna manual. Vi frånsäger oss allt ansvar för skador och störningar som inträffar till följd av att dessa anvisningar inte följs!


Symboler som används i manualen. Koppla ihop plinten i T-med ingången märkt. Om utegivare skall användas på R-kopplas den in i ingången märkt NTC. Systemets huvuddelar är rumstermostater och basenhet.


Eftersom ingen lednings- dragning till . Rinkaby Rör säljer VVS, Inkl. Strypventil i by-pass samt inbygg ställbar övertermostat. För golvvärme i rum upp till c:a m med grenrörsats totalt c:a m2. SV Beskrivning av Wirsbo Genius – radiostyrd rum-för-rum reglering avsett för golvvärme.


Termostatventil med rumsgivare. DK Beskrivelse af Wirsbo Genius - radiostyret rum-for-rum regulering af gulvvarme . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.

Välkommen till PriceRunner! Ett Thermotech golvvärmesystem, som monterats enligt de ritningar och installationsanvisningar som medföljer anläggningen, är i stort sett underhål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения