onsdag 25 mars 2015

Jötul f373 pris

Jøtul F 3karakteriseres av sitt moderne og prisbelønte design, hvor brennkammeret er plasser på en søyle. Som første og eneste vedovn i verden har den vunnet den prestisjetunge, internasjonale designprisen red dot design award: best of the best. En moderne støpejernsovn med myke former, prisvinnende design og store glassflater.


Enkel betjening med kun en luftventil sikrer rene glass og riktig fyring. Kampanjemodellen er sort lakk.

Tilbud fra butikker, inkludert betalende butikker. Vi har som mål å vise alle tilgjengelige tilbud på markedet. Se brukte produkter og demoprodukter. Røykrørsdimensjon:Ø 1mm.


Den ble raskt Europas mest populære vedovn. Med F 3Advance gjør vi det igjen. Utsikten til flammene er enda større og de brukervennlige luftkontrollene sørger for at glasset holder seg rent.


Denna modell är en nydesign av den prestigetunga designvinnaren ”Red Dot Design Award: Best of the best”.

Tack vare det användarvänliga luftreglaget håller sig de stora glasytorna rena på ett enkelt sätt och ger en fin insyn . Med 3serien redefinerte Jøtul vedovndesignen og vant prisen Red Dot Best of the best. Innsynet til flammene er enda større og de brukervennlige luftkontrollene sørger for at glasset holder seg rent. Jøtul F 370-serien får du hos Varmeøkonomi AS - Din ildstedsforhandler i Vestfold.


Hos oss finner du et bredt utvalg av peisovner fra Dovre, Jøtul, Nordpeis og Scan. Utepeiser Vedkomfyrer Vedovner. Merke Alle Atra Bioflame Cocoon Exodraft Faber Gabrielsen Kakkelovn Ild Jøtul Nordica Scan Spartherm. Om ikke akkurat til denne ovnen, så eventuelt til lignende?


Altså den platen som gjør det mulig å snu ovnen 3grader. På siden til Jøtul om denne ovnen står det følgende: Ekstra glass gir konveksjonsvarme også på fronten av . Denne leveres også i sort emalje og sort lakk. Jøtul F3Advance hvit emalje, er en stilren,lekker peisovn. Delbetala förmånligt med. Uppdelat på räntefria delbetalningar.


I månadsbeloppet ingår uppläggningsavgift 4kr, samt. Peisovn med sokkel og rette linjer.

Det er hylle for oppbevaring og en ventil som sikrer riktig bruk og rene glass. Utstillingsmodell selges som den står. Pris avhentet Gausdal Landhandleri avd.


Vi tilbyr gratis befaring på de fleste jobber slik at vi kan få gitt deg en korrekt fast pris på arbeidet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения