onsdag 18 mars 2015

Spisinsats med fläkt

Våra effektiva kassetter och insatser för öppna spisar och eldstäder är samtliga testade och godkända av Boverket. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner!


Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Har monterat in en kassett i en gammal öppen spis med rejäl murstock.

Temperaturökningen i rummet blev mycket bättre när jag gjorde ett expriment med att suga ut luften i ovankant med en fläkt. Den värmen som lagras i murstocken antar jag det är vi tar tillgodo med en gång istället. Spisinsats , Insatskamin eller spiskassett - förbered.


Vi på emmabodaspisen tillverkar ultra moderna måttbeställda, spisinsatser med fläkt till öppna spisar efter kundens önskemål. Spiskassetterna passar alla öppna spisar och kakelugnar. Vi erbjuder ett stort urval av tillbehör, så som värmemagasin i powerstone för lagring av värme, golvskyd fläktar för effektiv värmespridning, vridplatta och även en bakugn!


Dessa tillval gör att du kan skräddarsy din kamin för att passa dina individuella behov. Contura finns i alla prislägen och du hittar garanterat kaminer . Arke är en stål kassett med stor glas för att kunna njuta ännu mer av lågorna.

Arke kassetten är försedd med två fläktar med en total effekt på 38W och en kap. Dörren till en spisinsats är av avgörande betydelse för hur spisen upplevs. Vikdörrar eller panoramadörrar ger olika intryck.


Många insatser kan eldas effektivt även med öppna dörrar. Komplettera din befintliga öppna spis och spara energi. Genom att montera en kamininsats ökar du verkningsgraden.


Detta ger möjlighet att överta en stor mängd värme från avgaser och överföra den till . Att sätta in spiskassett eller spisinsats i din öppna spis är en värdefull investering. Du förvandlar en öppen spis till en effektiv, miljövänlig eldstad. Vi tillverkar ultra moderna måttbeställda, spisinsatser med fläkt till öppna spisar efter kundens önskemål.


Vi monterar även kaminer och utför skorstensreparationer. E-kassetten lilla panoramafront. ECE Exclusive, gjutjärnsinsats med fläkt. Exklusiv dubbelmantlad gju. Har en lite ovanlig request här, ska modda min spis kamin =D.


I mitt hus hade jag en öppen spis men elda man i den så sa det vooof så var veden nerbrunnen och inte nån direkt värme kom ut i huset så självklart slängde jag in en spisinsats för att få ut mer av veden. Fläkt som tål lite värme. Hem Populära Sökningar öppen spis insats med fläkt.


Bilden är hämtad från Nordsjös hemsida För att klara av naturens hårda slitage måste ditt hus skyddas med bra färg Några av oss tycker om.

Värmen cirkulerar inne i kassetten och släpps ut genom kassettens frontgaller. För att få värmen att cirkulera kan man med fördel använda en fläkt. Då sprids värmen på bästa sätt och dessutom kommer värmen mycket snabbare när Du börjar elda.


På samtliga Wärmo-kassetter är fläkten inbyggd. Om du har valt en spisinsats av modell Air, med inbyggd fläkt , kan du överföra ännu större mängder luft och värme efter behov. Be alltid din lokala återförsäljare om råd kring möjligheter att överföra värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения