tisdag 17 mars 2015

Möss i garaget

Hej, jag har fått möss i garaget. Vid flera tillfällen har de haft fräckheten att ta sig in trots att jag har elektronisk musfälla (eller vad det nu heter). Möss i garaget - Har upptäckt minst st möss i vårat uppvärmda garage fullt med mumsiga gräsfrön. Om mössen kommit in i hus eller garage eller spannmålslager kan man bekämpa dem på två sätt.


Mekanisk bekämpning eller via gift.

Den mekaniska bekämpningen består av burar eller slagfällor. Slagfällorna förses med ett lämpligt bete som måste vara fast förankrat på fällans utlösningsplatta. Möss gnager på det mesta som de kommer åt, men den största risken med möss i en fastighet är att de kan ställa till med kortslutningar och liknande, eftersom de gärna gnager på elledningar.


I värsta fall kan skadan ge upphov till brand. Minska problemen med möss genom att sätta ut musfällor och täppa till öppningar i . Har en Vav års modell, i vilken jag nu har fått in möss ! Jag trodde ju att moderna bilar var TÄTA!

Hjälp sökes vad jag kan hitta på och hur jag undviker dom små kräken! Har musfällor utställda och har hittills tagit st och vi har försökt täta, vi ser några AC-rör som går in genom . Flyttade in i ett gammalt hus med torpargrund som är nyrenoverat för drygt ett år sedan. Har bott här i en vinter då vi ej hade några större. Jag kommer antagligen sätta upp en likadan inne i garaget senare, dom kostar runt 200kr, så med detta som påminnelse får jag nog köpa en till nästa gång jag är där.


Att sätta ut fällor utomhus känns meningslöst för min del då det säkert finns mängder med möss där jag håller till. Det är lite skillnad att ha . Jag bor i en hyresrätt, och hyr ett garage av hyresvärden. Dom lägger sig på topplocket på motorn på natten för att få värme.


Inte så kul när bilen luktar urin när man drar på kupefläkten. Ringde hyresvärden idag, men dom tog inget ansvar alls, fanns varken rutiner eller . Ekerö vi har väluppfostrade möss , är det så att dom går ide, eller? Har ni idéer om hur det egentligen är?


Råttor kan också komma in i fastigheten och gnaga sönder elledningar och isolering. Råttor trivs nämligen väldigt bra där det finns människor, men det är viktigt att vi håller dem borta eftersom de sprider smitta via sin urin och avföring.

Samma sak gäller med råttor som med möss , det är viktigt att se till att . Möss och råttor kan orsaka stora problem och kostnader i både hemmet och ladugården, men med rätt skadedjursbekämpning så kan effektivt hålla dem borta. Råttfällor, musfällor och musskrämmor är ett bra medel för att slippa skadedjuren, men tänk också på att jobba förebyggande genom att städa undan det som möss. Här får du värdefulla tips om hur du skyddar dig mot möss och förebyggande åtgärder för att förhindra möss i huset. Villaägaren Magnus Skoglund är inte ensam om att ha fått in möss och det kommer bli fler som får påhälsning. Sätt ut fällor vid sopskåp, i garage och vid glipor.


På BAUHAUS har vi produkterna som hjälper dig att hålla mössen och råttorna borta - Köp din mus - eller råttfälla, råttgift eller ljudfrekvensprodukt som håller skadedjuren borta redan idag. Alltid dagars öppet köp och 2-dagars leveranstid! Att få in råttor och möss i sitt hus och sin trädgård är otrevligt. Med rätt sanering kan du bli av med problemen med råttorna. Möss skadedjursangrepp är besvärande och ohygieniskt.


Möss äter mat avsedd för människor. De gnager och gnager på precis vad som helst , och de förorenar överallt de går med spillning. Styra infestationer handlar om att hålla ett rent hem , att stänga av livsmedel , och eliminera möss. Det kräver noggrann inställning . I år är det gnagarår med ovanligt många möss och råttor, framförallt i Svealand och Götaland. Vanja Johansson utanför Bengtsfors som fick delar av bilen uppäten av objudna gäster i garaget.


Diagnosen var att en mus hade gått in under natten och lagt sig att vila på vevaxelns kamremsdrev. När jag sedan startade bilen så följde musen med runt och kamremmen kuggade över. På baksidan av kamremskåpan fanns ett hål stort nog för att en mus skulle ta sig in. Inomhus kan det t ex före- komma möss under köksvask, i garderober, uterum, vin käl- lare, garage , förrådsutrymmen och liknande.


Utomhus letar mössen ofta efter ingångar längs husets sockel och grund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения