tisdag 31 mars 2015

Kanalfläkt ec

Nu har EC-revolutionen nått kanalfläktssegmentet. Spara upp till av energin med en kanalfläkt EC. Vi har Sveriges lägsta priser och snabba leveranser. En billig kanalfläkt med EC-motor som är bra för miljö och plånbok!


Motortyp: AC motorer (95). EC ( Lågenergi) motor (50). Varmt välkommen som kund till oss. Beställ din kanalfläkt EC direkt i vår webbshop. CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning.


Har hög kapacitet och verkningsgrad med bibehållen låg ljudnivå. Ytterrotormotorn är energieffektiv och har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Fläkthjulet är utrustat med . EC -fläktar är mycket energieffektiva och är enkla att reglera. Kanalfläkt K 1EC sileo. De kan varvtalsregleras steglöst för att matcha luftflödesbehovet, potentiometer medlevereras.


EC -motorer, hög effektivitet. Integrerat elektriskt motorskydd. Levereras med monteringsfäste. Potentiometer medföljer för enkel injustering.


KD EC -serien har en underhållsfri ytterrotormotor med ny typ av diagonalhjul som har minskat yttermåtten på fläktarna. Sista bilden är en monterad lillebror till denna som heter KVK 2EC ! Besök vår webbplats för mer information om vårt fläktutbud. K EC -serien är avsedd för montering i kanal. Alla K-fläktar har minst mm lång anslutningsstos.


För att underlätta installationen har K-fläktarna förmonterade montagekonsoler som standard. The fan speed can be adjusted with a built-in potentiometer, 0–10V. If necessary, an external regulator can be attached.


It is recommended to install the CK in-line duct fan to the ventilation duct using duct clamps. MK duct clamps are made of pre-galvanised steel and they . En isolerad cirkulär kanalfläkt. IRB EC har mycket hög verkningsgrad och med varvtalsreglering minskar energianvändningen med över jämfört med AC.


Prova att installera EC fläktar istället för de hederliga AC fläktarna, och upptäck enkelheten och fördelarna med EC. Nu har vi kampanjpris på kanalfläkt EC med tillhörande reglering. Hög prestanda och driftsäker. Kompakt med hög kapacitet och verkningsgrad.


EC-motor, borstlös med hög effektivitet och lång livslängd 1 varvtalsreglerbar utan extra ljudalstring Hastighetsreglage inkluderat Kan kompletteras med extern varvtalsstyrning Låg ljudnivå Mjukstart och integrerat . Duct fan for connection in round duct, Ø200.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения