fredag 27 mars 2015

Varmvattenberedare nibe 200 liter

Varmvattenberedare 1Liter Nibes storsäljare Compact E- 2passar perfekt in i grovkök eller tvättstuga. Vattenmagasinet består av en stålbehållare med. Välkommen till PriceRunner!


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. COMPACT är den rätta lösningen för de flesta villahushåll.

Beredaren har ett ytterhölje av stålplåt och väl tilltagen fot som möjliggör dold rörinstallation (både från golv, tak och sidan). Handla enkelt och smidigt med. Därför vågar Nibe nästan lova att det finns en NIBE varmvattenberedare som passar just dina behov. Kopparfodrad varmvattenberedare med volym 1liter. I fritidshuset eller kolonistugan är beh.


Nibe Compact Steatitelement 2L CU. Elvarmvattenberedare av hög kvalitet till hemmet. Inbyggd styrning SMART CONTROL ger möjlighet att spara upp till 6kWh per år.

Invändigt kopparfodrad stålplåt. Med elpatron för indirekt uppvärmning. Speciellt lämplig för kalkrikt vatten. Komplett fabriksmonterad ventilutrustning för mm cu-rör, inkl. Elanslutning kW 2-fas 4V.


Logga in för att se prisuppgifter. Avrundat till hel förpackning. Den valda artikeln har blivit ersatt.


Bland beredarna på 2liter ger Nibe 2liter och OSO 3liter, vilket är en skillnad på liter. Lägst temperatur på utgående vatten har i detta test beredarna Cabinet från MetroTherm med 45-grader och Eminent från Nibe med 47-grader och högst temperatur har ES 3från Nibe med 59-grader följt av . Men vi på K-rauta kan givetvis rädda dig ur krisen, vi har varmvattenberedare för både fritidshus och det lilla boendet. Våra vattenberedare kommer i olika storlekar så att du kan välja den kapacitet som räcker för att tillgodose dina behov av varmt vatten. Olika vattenberedare fungerar på väldigt olika sätt men ger ungefär . Storsäljaren med valfritt korrosionsskydd.


Ska ut efter helgen pga bergvärme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения