fredag 6 mars 2015

Backspjäll ventilation

Backspjäll vertikala kanaler. Självverkande backspjäll för brandgas Avsikten med backspjället är att under en brand se till så att, oavsett vilken brand som inträffar, ett eventuellt fl. För anslutning till cirkulär kanal. Tillverkad i galvaniserad stålplåt. Soliduct Ventilation - när pris är lika viktigt som kvalité.


Vår verksamhet är inom ventilation och luftbehandling.

ABC Vent är marknadsledande i Norden på Prelackproduktion av ventilationsprodukter med års Garanti på våra färgsystem. Tillsammans med våra brandspjäll har vi Sveriges bredaste sortiment för brandskydd i ventilation. Bevent Rasch erbjuder backspjäll i tre olika utföranden – FIDi, FIDb och FIDm,. RSK är tillverkat av galvaniserad stålplåt. Lamellerna av aluminium är fjäderbelastade.


RSK kan monteras i valfritt inbyggnadsläge. Material: Förzinkad stålplåt, tillval rostfri stålplåt. De två lamellerna i backspjället är fjäderbelastade, vilket gör att spjället även kan monteras vertikalt.

Det finns ingen specifik fråga kring denna produkt ännu. Spjället förhhindrar att luften strömmar igenom fläkten när den inte är aktiv. Kallrasskydd ( backspjäll ) med nippelmått avsedda för montage direkt i runda ventilationsrör eller flexibla slangar.


Kallrasskydd saknar tätningslist och därför rekommenderas vår ventfogmassa eller tejp vid tätning. Används ofta I köksfläktens imkanal för att undvika kallras när fläkten inte är igång. När backspjället monteras . Tillbehör till Fresh kanalfläkt CK 125.


Självstängande backspjäll i stålplåt. Passar till ventilationskanaler 125. EFID är ett självverkande backspjäll avsett att förhindra brandgasspridning via tilluftssystemet i ventilationsanläggningen. EFID finns i två varianter, EFID-b utan injusteringsmöjlighet samt EFID-i som är försett med mät- och injusteringsfunktion. Spjället används där man önskar en effektiv avspärrning vid stillastående fläkt.


Spjällhuset är tillverkat av galvaniserad plåt. Fjärilsspjäll- bladet är tillverkat av aluminium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения