tisdag 31 mars 2015

Luft luft värmepump 2 innedelar

Luftvärmepumpar med flera innedelar passar hus med flera våningar eller komplex planlösning. Hur många delar behöver du? Duo, trippel eller quattro?


Med duovärmepumpen MXZ får du inte en utan två innedelar till din värmepump och till varje innedel medföljer en fjärrkontroll. En enda utomhusdel kopplas.

Mitsubishi SF- innedelar. Luft - luftvärmepumpen MXZ Multi Split är byggd och utvecklad för vårt ibland väldigt kyliga och hårda klimat i Norden. Passar perfekt om du har två våningsplan eller sluten planlösning. Tekniken sparar stora pengar genom att värmepumpen omvandlar energin till värme. Man får högre cop, högre effekt, lättare att få innedelarna precis där dom passar bäst utan risk för förlång rördragning, priset mellan enkla eller eller en med dubbla innedelar är ungefär lika.


Kombinera innedelar till utedelen. SFstandard modell som ingår .

Fujitsu värmepump med flera innedelar. Det finns en rad olika system, som klarar av olika många innedelar. Därtill kan man fritt välja mellan olika modeller av inomhusdelar såsom vägg-, golv-, tak-, kassett-, och kanalmontage. Allt för att få bättre spridning av luften och ökad flexibilitet och komfort. Detta passar utmärkt i större utrymmen eller när man har behov av värmepump i flera rum.


En duo kan öka spridningen i hus där planlösningen inte är så öppen eller om man har två lite mindre våningar och vill kunna värma eller kyla på båda. Användarvänlig med hög komfort. Med den här luftvärmepumpen kommer flera användarvänliga funktioner och inställningar.


Självklart kan du också fjärrstyra innerdelarna med AirPatrol (AirPatrol ingår ej, det krävs en per innerdel). Med AirPatrol kan du styra din värmepump från mobilen via en app, datorn eller via SMS. Två inomhusdelarVärmer upp till 1m²Vägg eller golvmodell.


En luft - luftvärmepump genererar energi genom att ta in utomhusluft från värmepumpens utedel, och omvandlar denna till varmluft för att blåsa ut den i huset genom innedelen. Vanligen finns det endast en innedel kopplad till utedelen, men bor du i ett tvåplanshus kan det behövas två innedelar. Duo och tripple med två och tre inomhusdelar.


Panasonic 2E15PBE – en utedel med två innedelar.

Vid drift med en ensam E9QKEW är kylkapaciteten vid max ? Placering av luftvärmepump. En luftvärmepump reducerar uppvärmningsbehovet med upp till procent, beroende på placeringen och husets planlösning. Det kan vara bra att tänka på vilka rum du vill ska få mest värme eftersom man räknar att temperaturen sjunker 1- grader för varje tröskel som passeras.


Micro - det var just det jag grunnade på - dvs om innedelen kanske måste sitta högt för att sprida luften. Det låter en del om en luftvärmepump så att sätta den i vardagsrummet är väl kanske inte det mest optimala ur det perspektivet. En braskamin är ju trevligare än. MXZ som man kan koppla till olika innedelar bla FH-serien. Beställ installation av luft - luftvärmepump från Svensk Installationspartner.


Våra värmepumpsexperter ser till att du får en korrekt installation. Bara man är medveten om att det inte är riktigt lika effektivt, som med två separata luftvärmepumpar. Om man har en krånglig planlösning, kan detta vara en lösning. En värmepump med flera innedelar är framför allt en lösning för dig, som inte har plats för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения