måndag 30 mars 2015

Element färg biltema

Perfekt för bättring och ommålning av gamla element. Bruksanvisning : För bästa resultat, montera loss elementet och måla den på ett plant underlag, gärna utomhus. Om elementet ska målas på plats, se till att täcka alla bakom- och omkringliggande ytor ordentligt.


Rengör elementet från smuts och damm. Oljefyllt element med elektronisk termostat.

Hjälper till att hålla nere energikostnaderna. Idealiskt för astmatiker och allergiker då de inte bränner fast något damm. Ger jämn och skön värme i bostaden och passar utmärkt även för fritidshuset tack vare ett inbyggt frostskydd som hindrar temperaturen från att sjunka under °C.


NC-kombilack för all slags sprutmålning på de flesta material inom- och utomhus. Såg i en tidigare tråd att det finns sprayfärg till element. Någon som har tips om detta?


Var köper man sådan färg ? Färgen har gulnat på element , hur måla över?

Prisvärd renovering och förvaring. Behöver vit färg för ett element som har börjat flagnat och undrar var man kan hitta det på Biltema ? Jag köpte Biltemas bättringsfärg till element och eldosor. Att jag tog just den beror på att den kulören passade bäst. Men nu när jag drar med handen över elementet får jag färgdamm på handen. Undrar om all färg kommer att försvinna när jag torkat på dem några gånger.


Namn, Pris stigande, Pris fallande. Killen på Biltema har nog rätt. Kromade ja, rostfria ja, men målade? Krom missfärgas på avgasrör , delvis beroende på legering, så färg är nog inget bra förslag. Vi erbjuder bra material till ett bra pris, för det är det vi kan bäst.


Upptäck din kreativa ådra med material och redskap från FXA, Beckers och Anza. Trött på att se dina gamla och fula element ? Varför inte bygga in dem med ett snyggt elementskydd i trä! Hos BAUHAUS har du elementskydd i alla smaker!


Alltid dagars öppet köp!

Testfakta har i ett test jämfört kvalitet och täckningsförmåga på vanlig vit väggfärg. Byggmax – köp billigt och bra byggmaterial inom Färg utomhus. Dags att måla om din träfasad?


På Byggmax hittar du utomhusfärger i en rad populära kulörer, från.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения