fredag 27 mars 2015

Effektiv isolering

Med sin högeffektivt isolerande förmåga, sin miljövänlighet, och sina ekonomiska fördelar har polyuretanisolering idag revolutionerat byggbranschen. Den har så gott som obegränsade användningsområden och möjliggör mycket effektiv energibesparing med minimal utrymmesanvändning. Vi erbjuder allt från tätningar till . Det finns riktigt mycket pengar att spara med effektiv isolering. Låt oss slå fast det med det samma: om du på allvar vill minska din uppvärmningskostna är det varken energisparande grenuttag eller nya blandare som ska till.


Det du ska börja med är isoleringen.

Innan oljekrisen på 70-talet oroade man sig . Vi har både diffusion-öppen och stängd isolering beroende på användningsområden. Effektiv Isolering utför arbeten med sprutad polyuretan isolering runt om i Mälardalen. Vår vanligaste produkt: HEATLOK SOYA tillverkas i Kanada av Demilec som varit. Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. BolagsforPrivat aktiebolag.


Verkställande direktör: Pierre Svärd . Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen.

Företaget har anställda och omsätter miljoner. Lösull sprutas in som isolering på många vindsbjälklag, både i nybyggda hus och som tilläggsisolering i gamla hus. Smarta produkter som Kingspan Kooltherm gör det möjligt att nästintill halvera tjockleken på isoleringen och samtidigt möta dagens energikrav. Flamskyddsmedlet som iCell använder är helt fritt från borsyra och borsalter som kan ge negativa effekter på människor och natur, både vid installation och rivning.


Cell isolering är testad och certifierad för användning som byggnadsmaterial av SP Tekniska Forskningsinstitut. Cell Lösull är CE-märkt och har ETA-nummer . Ansvarig Pierre Svärd år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.


Med SPU-isoleringar kan man konstruera värmeisolering för lågenergi- och passivhus med normala konstruktionstjocklekar. Jämfört med andra isoleringsmaterial fås samma lägenhetsyta med avsevärt mindre bruttokvadratmängd. Till exempel i ett passivhus på 1mär inbesparingen. För Finnfoam handlar det inte bara om att bygga energieffektivt, det gäller också att maximera boytan och spara in på priset vid isolering. Ja, registrerad för F-skatt.


Isolering är en förutsättning för att minska värmeförluster och vilket material du väljer för att mota läckaget är avgörande för tätningsgraden. Energiförlusten kan nämligen skilja sig ordentligt beroende på vilket isoleringsmaterial som väljs. I vissa fall hela procent. På Tullingebaserade företaget Effektiv. Få fenomen dödar körglädjen och trivseln ombord som buller.


Här tar vi rygg på ett proffs som visar - steg för.

Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän. Två spännande nyheter från .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения