måndag 5 juni 2017

Regnhuv skorsten

Regnhuv 1till toppfoder. Har du renoverat din skorsten med insatsrör kan denna monteras i toppfodret som regnskydd. Skorstensregnhuven använder. Allmän information om produkten.


Men jag skulle verkligen behöva en packningen att trä runt hatten så att jag med denna kan klämma hatten på plats i hålet.

Nån som vet var det finns i denna storleken? En regnhuv ökar livslängden på din skorsten. Monteringen av den färdiga regnhuven är enkel (den fästs i skorstenen med skruv).


Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser. Vi gör allt för att hjälpa dig! Det inbyggda gnistskyddet förhindrar eldgnistor att sprida sig och förhindrar även fåglar att bygga bo. BAUHAUS erbjuder ett brett sortiment av både kompletta skorstenspaket och rökrör som passar våra braskaminer!


Genomföringsplåt 0-grader svart.

Modul för rökgastest eller . Konformad regnhuv i rostfritt stål. Förhindrar att regn kommer in i skorstenen och oskyddade ventilationsöppningar på byggnadens utsida. De är konstruerade så att löv och andra objekt som fallit eller blåst in i dem inte fastnar och blockerar passage för rökgas eller kylluft. De ska även vara utformade för att förhindra . Anslutningsplåt till perforerade ytterrör.


Täckplåt yttertak 0-grader. Tjära som bildats i braskaminens rökkanal hade fattat eld och stänkte som ett regn ur husets skorsten. Det hela förvärrades av skorstenshuven i plåt. Gnistorna slog i insidan och föll tillbaka ner i rökkanalen och – vilket var värre – även ner i husets ventilationskanaler som också löper i samma skorsten. T4räcker för eldstäder från Uunisepät.


Temperaturklass T6används om två eldstäder på samma våning ansluts till samma rökkanal eller om ett bastuaggregat ansluts till rökkanalen. IKI keramisk blockskorsten. Isolering vid bjälklagsgenomgång. Yttertaksförankring, väggförankring används för att hålla skorstenen centrerad.


Regnkrage, tätas med tätmassa.

Olika anslutningsalternativ vid bakåtmonterad skorsten i samma rum som eldstaden. Saknar din skorsten en regnhuva? Ge oss måtten så ordnar vi ett nytt fint specialgjort regnskydd. Ett bra skydd mot regn ökar på livslängden på din skorsten.


Runda skorstenar kan också utrustas med t ex. Ballerina eller Kineshatt. På bilden syns ett nytt toppbeslag (krans) och regnskydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения