tisdag 3 mars 2015

Värmekabel självreglerande

Självreglerande värmekabel har ett motstånd som varierar med omgivningens temperatur. IHP erbjuder ett stort sortiment av självbegränsande värmekabel. F-är en självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter. Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning.


F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust men busenkel att installera. I sortimentet finns parallellresistiva kablar med konstant effekt och självbegränsande egenskaper samt serieresistiva kablar med mineralisolering eller teflonisolering.

De serieresistiva kablarna tål högre temperaturer och ger alltid samma effekt. De självreglerande kablarnas effekt ändrar sig efter omgivningens temperatur . För frostskydd i vattenledningar används vanligen en självreglerande värmekabel. Kabeln kan användas invändigt i rör eller läggas utvändigt. Värmekabel kan även användas för markuppvärmning, tjältining och betonghärdning vid gjutningar vintertid. Installationen är enkel och värmekabeln kan installeras både på och inuti vattenrör.


Max installationslängd: m invändigt, 1m utvändigt. ETL-levereras i löpmeter på trumma, upp till 3m, och kan klippas i exakt önskad .

Ta alltid till lite extra lång värmekabel om ni är osäker. Ni kan ju även fråga den behöriga installatör som skall koppla in kabeln, vad den personen säger om längden på kabeln. Stor fördel med denna värmekabel : - Kabeln är helt självreglerande , ju kallare det blir desto mer värmer den.


Ju varmare det är desto mindre . Rinkaby Rör säljer frostskydd och värmekabel för att hålla vattnet rinnande i er bostad. Eftersom detta troligen är en självreglerande värmekabel som vi dessutom inte vet hur lång den är så går det inte att säga något om hur stor resistans det bör vara. Men om kabeln är trasig så har du troligen en väldigt hög resistans, storleksordningen 1kOhm uppmot oändigheten. Ebeco Frostvakt F-levereras färdig-monterad med stickpropp och meter anslutningskabel.


Anslutningsspänning 2V. Frostvakten är en självreglerande värmekabel , vilket innebär att kabeln själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!


Devi Pipeheat för frostskydd av rör och slangar. Maximal längd utvändigt på rör 1m. Godkänd för installation i dricksvattenrör. Självbegränsande värmekabel i komplett paket.


Namn, Värmekabel , självreglerande.

Beskrivning, The OPTIHEAT heating cable is designed for plastic pipes. It keeps plumbing and water pipes unfrozen, heating the pipes from the outside. TECHNICAL SPECIFICATION 2V, cable class M2.


Ingen förberedning behövs. Dessa värmekablar kan inte förkortas. Genom att kapa kabeln bryter man kretsen inuti kabeln.


Om du behöver en specifik längd på värmekabeln utöver ovanstående längder . Portabel jordfelsbrytare för montage på sladd. Finns även med förmonterad 3. Frostvakt Control reglerar så att värmen bara slås på när omgivningstemperatu. Den kan kapas på plats och en exakt värmekabellängd kan anpassas till rörlängden .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения