tisdag 3 mars 2015

Plåster vattentätt

Vattentätt plåster med självhäftande skyddsfilm. Apoteket plåster vattenavvisande är ett extra smutsavvisande plåster med god vidhäftningsförmåga. Sårvård av till exempel skrubbsår, skärsår, sticksår, brännsår eller skavsår. Vi har olika salvor, gasbindor och plåster som underlättar sårvård.


Transparent vattentätt plåster för större skrubbsår. Fungerar som ett snabbförband.

Mjukt och elastiskt, skyddar effektivt mot smuts och vatten. Pålitliga vattentäta plåster har en given plats i alla första-hjälpen paket. Testa och se själv hur bra det fungerar.


Vattenavvisande skydd med Kliniderms vätsketäta plåster. Hansaplast Aqua Protect- plåster är vattentäta och lämpar sig för alla typer av småsår. Det flexibla, vattentäta materialet skyddar när du badar och duschar. Plåster är lika vanligt som solkräm för en barnfamilj på sommaren.


Men hur är det nu - håller de verkligen vad de lovar? Hitta ett apotek nära dig.

Ett plåster är så mycket mer än bara ett plåster ! Ett skavsårsplåster ger skydd och förutsättningar för skavsårsblåsor att läka, medan andra är helt utformade för att fungera bra i duschen. Vi har plåster med Aloe Vera och plåster med lokalbedövningsmedel. Vi har till och med plåster som inte ens behöver sitta där skadan . Produktbeskrivning Avancerad plåsterteknologi med välkända Warnermotiv.


Ett vattentätt plåster som skyddar såret mot vätska. Tillåter huden att andas. Tunt, elastiskt och behagligt.


Blå detekterbara plåster som är individuellt förpackade, sterila och idealiska för arbete i alla livsmedelsmiljöer. Låg allergirisk, latexfri vidhäftning. Mjuk, komfortabel och vattentät. Ocklusivt material, ger integrerad barriär mot bakterier.


Designad för att dämpa och skydda sår. Man kan alltså duscha med plåstret utan att det blir blött och . Aqua Block från Salvequick är ett helt vattentätt plåster som bildar en fuktig miljö kring såret som påskyndar läkningen. Forskning har visat att sår läker fortare och med mindre ärrbildning i fuktiga miljöer.


Tack vare att det är lim på alla sidor sittter plåstret säkert kvar på huden. Plåstret består av en tunn plåsterfilm som är het .

Ett supersoft självhäftande plåster som är elastiskt. Oerhört enkelt och smidigt att använda. Klipp till rätt storlek, lägg om, värm. Sedan har du ett vattentätt plåster ! När vanliga plåster inte räcker till, helt enkelt. Finns i två olika storlekar (XL och XXL) och sitter säkert tack vare lim runt alla sidor av sårdynan.


Aqua Cover – Ett ultratunt snabbförband som låter huden andas samtidigt som det är 1 vattentätt. Det skyddar såret från vatten .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения