fredag 2 februari 2018

Vattenburen radiator med fläkt

Med hjälp av en fläktkonvektor kan värmen sprida sig upp till fem gånger så mycket som en vanlig radiator. Konvektorer med fläkt fungerar ungefär som ett vanligt vattenburet element men med den stora skillnaden av att ha en inbyggd fläkt. Välkommen in och se hela vårt sortiment av radiatorer ! Den kan fördubbla värme från vattenburna element men gör också golven varmare. Elementfläkten suger bort.


Enkel montering utan att radiatorsystemet behöver tömmas.

Konvektionen ökar och energin kan öka med över 2. Den är uppbyggd av moduler och passar alla längder och typer av element. Den är tyst, diskret, enkel, prisvär energieffektiv och lätt att montera. Du kan enkel installera själv. Ersätter dina vanliga radiatorer i bostaden. Fläktelement är 3-gånger så effektiva som en vanlig radiator och kan tack vare sin låga ljudnivå och diskreta design placeras var som helst i bostaden.


För att värmen ska spridas effektivt och besparingen ska bli så hög som möjligt, bör den placeras i bottenvåningens största rum, . Söker du efter en lösning för att reglera temperaturen i ditt kontor, hotell eller hem? Då är en fläktkonvektor definitivt något för dig.

Med en högkvalitativ och elegant fläktkonvektor kan du styra temperaturen efter dina önskemål. Nov Med allt färre väggytor att montera radiatorer på och stora glaspartier, som kräver värme för att förhindra kallras, så är konvektorelement för vattenburet värmesystem den optimala lösningen. Fläktkonvektorn ansluts till ett vattenburet system och blåser ut varm eller kall luft . Oavsett om du bygger nytt eller renoverar är den vattenburna konvektorn Purmo Kon en väldigt robust värmelösning.


Spara energi och få snabbare uppvärmning i rum med vattenfyllda element. Att spara uppvärmningskostnad och samtidigt få snabbare uppvärmning, låter det som en utopi? I alla fall inte för dig som har vattenburen uppvärmning.


Ska man sätta in ett vattenburet konvektor element med fläkt , eller ska man bara sätta in ett vanligt element för att få tvätt och blöta overaller . Vattenburet konvektorelement till garage? Mar fläktkonvektor eller elementfläkt ? Vi marknadsför och försäljer produkter från Epecon, Thermopanel, Watt, Sanova som har ett stort utbud av radiatorer , konvektorer, fläktelement , fläktkonvektorer, radiatorkoppel , termostater , ställdon. Portabel oljeradiator med steglös termostat och tre effektlägen för bästa komfort, levereras med fläkt. Med ett fläktelement får man ut betydligt mer värmeeffekt än med en vanlig radiator.


Vid samma framledningstemperatur på vattnet kan man få ut cirka gånger mer värmeeffekt jämfört med en vanlig . Purmos radiatorer för vattenburen värme tillverkade av råmaterial och komponenter av hög kvalitet. Radiatorn levereras med hjul och sladd med stickpr. Från det traditionella till det moderna.


Alla PURMO radiatorer är ämnade för slutna vattenburna värmesystem. Golvinbyggda konvektorn Aquilo FMK (utan fläkt ) är specialdesignad för montering i kanal i golv.

Aug Det varma vattnet från en värmepump eller annan värmekälla värmer radiatorkroppen och fläkten blåser sedan ut varm luft i huset. I sovrum där fläktljudet kan vara störande kan du istället installera en vanlig vattenburen radiator. Hur många fläktkonvektorer som behövs för att värmen ska spridas effektivt . Men med en modern termostat och en radiator som drar nytta av den senaste utvecklingen har du goda förutsättningar att få det varmt utan att det behöver kosta för mycket.


Vi har panelradiatorer i flera utföranden som enkelt kan anslutas till ett vattenburet system. Vi har även en så kallad frostvakt som är perfekt i . Apr Vad är det beräknat på? Tar du i beräkning vad den extra elkostnaden blir?


Eller är det nya konvektorelement för vattenburet värmesystem du menar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения