måndag 4 september 2017

Minivärmepump

Praktisk och ekonomisk uppvärmning av din friggebod eller attefallshus. Vi listar luft-luftvärmepumpar som passar riktigt små hus. Villa Circuitus är byggd med sunda material som återvunnet papper och glas. Glasverandan ligger utanför klimatskärmen på taket och är en ”Växjölösning” med regnfria naturupplevelser året om.


Jag har under en tid sökt efter en värmepump (inget hemmabygge, DIY) på en värmeeffekt på ca.

Finns en massa uppgifter ute på nätet om att dessa skulle passa jättebra i ett passivhus. Men ingen kan hänvisa till någon tillverkare, det mesta är bara en massa teorier och idéer. Tillverkare, Beskrivning, Kontakt, Certifikat. Thermia Värme AB, Minivärmepumpar (kW).


Kompakt värmepump (MSZ-SF) är den perfekta kompakta luftvärmepumpen för fritidshus och villor. Lättplacerad och energieffektiv. Vår första golvplacerade luftvärmepump med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen.

Inomhusenhetens kompakta format gör den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ smälter diskret in i . Jag håller på att bygga om ett uthus till verkstad som ska vara uppvärmt. Har funderat på att installera luftvärmepump eller kamin.


Har dessvärre bara hittat luftvärmepumpar av modell större. Ytan som ska värmas upp är kvm. Den patenterade TWS-teknologin producerar varmvatten snabbare och med mindre energiåtgång än någon annan på marknaden(tillval).


Danfoss DHP- AQ producerar både värme, tappvarmvatten och kyla. Konstruktion: Trä med cellulosa- och träullsisolering i väggar och tak. Köpt energi: kWh per m 2. Uppvärmning: Minivärmepump och solceller. Det är precis lika varmt överallt i huset och vi har inget drag eller kallras.


Ska ha en gäststuga som är vinterbonad och behöver ha nån form av värmekälla, stugan är ca kvm vilket är väldigt litet och det skulle ju funka. Luftrenare samt energiåtervinning av storköksventilation, Ett projekt tillsammans med Enjay AB. Mer information kommer efter förpackning och påbörjad lansering.

En värmepump anpassad för passivhus och aktivhus. Prototyper är byggda och testade under års tid. Huset byggs enligt den höga internationella passivhusstandarden IGPH.


Ett flertal passivhuscertifierade . Då kan värmen distribueras . Därför valde vi kombinationen minivärmepump (kW) och solceller. Det är tyvärr ingen kostnadseffektiv lösning, utan här behöver marknaden utvecklas mer. Solcellerna är placerade på taket som en ballustrad som ersätter räcket och på det översta taket som trapetsformade solceller.


Energin hämtas ur marken via samma princip som förvärmningen till ventilationen. Tröga system, som traditionell golvvärme .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения