måndag 25 september 2017

Kamin utan skorsten som ger värme

Rökfria kaminer – fördelar och nackdelar. De nya skorstensfria kaminerna blir alltmer lika vanliga braskaminer. Här förklarar experten fördelarna och nackdelarna med en braskamin utan skorsten. Här hittar du bra tips om skorstensfria kaminer när du ska välja en kamin utan skorsten.


Bioetanol, eller denaturerad etanol som det också kallas, avger inga farliga avgaser, och gör det mycket lämpligt som bränsle inomhus. Eftersom den varken har en skorsten eller riktig eld slipper du både rök och sot som annars kan smutsa ner möbler, golv och tak inomhus. Den värmer, skapar en härlig. Däremot får du, precis som . Vår filosofi är att förena tradition.


En skorstensfri spis ger så mycket mer än bara en eld utan skorsten. Jämfört med traditionell öppen spis skapar en eldstad utan skorsten inte speciellt mycket värme. Hitta alltifrån en liten behändig modell till en rejäl kamin utan skorsten i vårt sortiment.


På BAUHAUS hittar du skorstensfria eldstäder och spisar i vitt och svart för alla typer av bostäder! I så fall är en etanolkamin ett bra alternativ. I kaminen eldas bioetanol (spisetanol) som skapar en mjuk och behaglig eld.


Vi har även gasolkaminer för att ha inomhus som ger dig snabb uppvärmning och gjutjärnskaminer som gör det möjligt för dig att värma mat och dryck. För att du ska ha nytta av din kamin oavsett om det är en gasolkamin eller skorstensfria kaminer och eldstäder har vi utmärkt bränsle så som ved och pellets. Mariebergs Kakelugnsmakeri säljer skorstensfria kaminer i många olika utföranden.


Gemensamt för dem är att de sprider ljus och en behaglig värme , utan aska och sot. En värmande brasa förhöjer alltid stämningen, särskilt under den mörka och kalla tiden på året. Alla har dock inte möjligheten att installera en öppen spis eller braskamin.


Här tittar vi närmare på tio modeller utan skorsten som alstrar viss trivselvärme. Spisarna placeras antingen fristående, hängande eller .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения