fredag 29 september 2017

Ekohallen mattor

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. En vacker matta med ett stilrent och rogivande mönster, som hjälper till att skapa och ge ditt hem harmoni genom att utstråla värme o. Veckans ekoshopping: mjuka mattor. Finska Mum´s har fokus på hållbar produktion med schyssta löner.


De vita partierna är vävda av obehandlad ull, de svarta är färgade.

Det börjar bli lite golvkallt här hemma, nu när oktoberkylan börjar komma… Dessutom börjar barnen . Mattor och djurfällar från varumärken som Åhléns och Bargi. Vi skickar mattor över hela Sverige! Kåbe Eko är helt återvinningsbar. Uttjänta mattor skickas till oss för återvinning ( Se kontaktsidan).


Detaljerad innehållsdeklaration laddas hem under Innehållsdeklaration till höger. Eco-trenden är inne och är här för att stanna. Hollywood hakar på den gröna trenden.


Håll smutsen ute med en dörrmatta eller en entrématta.

Här kommer du defintivt finna en matta som passar ditt hem! Köp hallmattor i vår webbutik. Handla dörrmattor online i vår webbutik!


Recycling produkterna tillverkas av insamlad och. Vi har ett av Sveriges största sortiment. Ett vanligt påslakanset för enkelsäng kräver. Genom att undvika odling och infärgning. Ett grått valv mellan Bosporen och Den Blå Moskén, med doft av kryddor och orientaliska mattor.


Det var så hon såg staden inför sig. I denna bild gick en kvinna omkring och tänkte på henne. Det gick en människa omkring i det gamla Konstantinopel, kanske i de berömda basarerna, kanhända med solglasögon mot det . Det är Sarasgrej, det här med att tatag isaker. Det kan bli ettfasligt planerande minns Tanja från barndomen.


Ganska ofta var det tvärtom, ler Tanja. Men iblannär det gäller, dåfinns där en struktur som långsamt vävs in i tyger och mattor. Det behövs för själen ska komma ibalans, sahon alltid. Pilbladets och sodaörtens friska grönska växte längs bäckens kanter. En del hade ryckts upp ur jorden av det forsande vattnet och virvlat iväg, andra klamrade sig fast för brinnande livet med sina rötter och bladen släpande i strömmen.


Visa hela produktbeskrivningen.

Beräknat leveransdatum maj - maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения