onsdag 6 september 2017

Varvtalsregulator fläkt

Den ger en effektiv ventilation som håller. Denna modell är av hög kvalite och den mest sålda modellen i Sverige. Såväl infälld som utanpåliggande montering är möjlig. Välkommen till oss på Jula!


För manuell kontinuerlig styrning av enfasfläktar.

En ny modell av varvtalsregulatorn som vi tagit in från Vents. Mycket enkel att koppla och passar samtliga av våra fläktar TT, VK och RVK modell. VRS för manuell kontinuerlig styrning av enfas AC-motorer. Minimihastigheten ställs med skruv under vredet. Alla enfasfläktar från Östberg kan regleras med VRS.


Finns i utförande utanpåliggande eller infälld montering. Tyristorn är certifierad och EMC-godkänd.

Frekvens: alternativt Hz. Denna varvtalsregulator är idealisk för den steglösa regleringen av en fläkt och ventilator. Vid användning som infälld variant har den ett inbyggnadsdjup på 1mm.


Regulatorn kan ställas in på den minsta drifthastigheten, men den får inte ställas in lägre än av det maximala varvtalet. Hej, är det någon som vet om man kan sätta en extren varvtalsregulator på en vanlig badrumsfläkt? Drar fläkten mindre energi när man varvar ner,. Hur ska man koppla denna varvtalsregulator ? Varvtalsreglering av AC fläkt ? Koppling av varvtalsregulator och kanalfläkt.


Beiträge - ‎Autoren Hej. Jag har lite problem med att koppla lite el-saker. Hur jag kopplar sladden i kanalfläkten är inget problem utan det är hur jag ska kopppla ragulatorn som är svårt. Ger varvtalsregulatorer oxå detta ljud? Flera fläktar kan anslutas så länge summan av fläktarnas maxströmmar ej överstiger regulatorns maxström.


Försedd med 2VAC utgång.

Steglös manuell varvtalsregulator för utanpåliggande. Lägsta varvtal kan justeras med trimpotentiometer. Inställning från max till min varvtal. Elprodukter för dina behov hos Smartahus. Temperaturberoende varvtalsreglering för EC-filterfläkt för lägre ljud och strömförbrukning.


EFC1 EFC16EU0 EFC1 EFC3 EFC5 EFC– För styrning av spänningsreglerade fläktar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения