tisdag 19 september 2017

Avfuktare badrum

Har du problem med hög luftfuktighet i delar av ditt hem? Källare, badrum och tvättstugor är platser som har en tendens att bli fuktiga och få hög luftfuktighet, vilket kan orsaka skador i hemmet och hälsoproblem för oss människor. Med en våra luftavfuktare löser du problemet - och får ett bättre inomhusklimat på köpet.


Woods MDRär en liten och kompakt luftavfuktare med bärhandtag som gör den lätt att placera vart du vill. Den gör sig allra bäst i badrum eller i tvättstugan där den torkar dina blöta handdukar e.

Till skillnad från många av de andra modellerna från Woods, så är denna liten och kompakt, och lämplig för mindre ytor, som små källarrum och badrum. Modellen har ännu inte ingått i några officiella tester, men om man tittar närmare på användarrecensioner är det tydligt att denna modell är mycket . Olika luftavfuktare är anpassade för olika typer av utrymmen, läs mer om respektive produkt för att hitta rätt. Extra stor modell för källare, jordkällare, badrum etc. Jämför priser och läs recensioner på Fläktar.


Välkommen till PriceRunner! För att hjälpa dig att välja rätt bad vi SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut göra ett test på av marknadens luftavfuktare. En bra luftavfuktare kan torka tvätten på halva tiden, ersätta torkskåpet eller torktumlaren, hålla källaren torr och huset hälsosamt.

Det finns ett jättestort utbud av avfuktare och det är . Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. På K-rauta hittar du ett stort utbud av effektiva luftavfuktare för att motverka fuktproblem och dålig luft. Hos oss hittar du kraftfulla avfuktare från Woods. TRYGGHETSVAKTEN KOMPLETT 0. Trygghetsvakten Krypgrund 5. Termisk avfuktare för krypgrunder och torpargrunder - kvm elle.


Den här avfuktaren kombinerar diskret design med sparsam teknik. Den är ekonomisk, då den enbart arbetar vid behov. MDväger mindre än kg, vilket gör den enkel att flytta när så krävs.


Vidare så är den utrustad med ett smart påminnelselarm, . MRD-är en prisvärd och lättskött avfuktare. Den är optimal att använda i lägenheten för att torka fuktiga handukar, träningskläder, sportutrustning eller barnens kläder. Sorptionstekniken garanterar hög kapacitet, även vid låga temperaturer.


Detta är en stor fördel då du behöver avfukta kalla utrymmen som till exempel sommarstugan under vintern, båten, sommarstugan . Effektiv elektronisk avfuktare.

Avfuktaren kondenserar fukt från inomhusluften. I torr och fräsch miljö får inte fukten och möglet chansen att göra någon skadlig . Tvättstugan ligger i markplan är väldigt liten ca 4-kvm. Gör om gammalt pannrum till tvättstuga, och det finns idag en tillluftsventil i väggen. Vi har torktumlare men känner att vi. Hur skulle ni gjort i min situitation ? Låter tillluftventilen vara som den är och komplettera med en avfuktare ? Eller skall man sätta en paxfläkt och dra ut luften från tvättstugan ? Eller har ni något bättre alternativ när man har . Justerbar reglering av den relativa fukthalten.


RH) via elektronisk hygrostat . Genom att köpa en luftavfuktare kan du förebygga fuktproblem i din tvättstuga, källare, badrum , sommarstuga, garage eller krypgrund. Det kan vara bra att först kontrollera fukten med en hygrotermometer. Här hittar du funktionella hygrotermometrar.


Woods MRD-är en prisvärd och lättskött avfuktare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения